Οι 40άρηδες που “παίζουν” για την ηγεσία της ελληνικής “Ελιάς”

Δεν έχουν τέλος οι συζητήσεις για το πρόσωπο που θα ηγηθεί της ελληνικής «Ελιάς» που επιδιώκει να διαμορφώσει η «Κίνηση των 58». Αναζητείται πρόσωπο με δυνατή προσωπικότητα γύρω στα 40.

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος έκανε την αρχή, ρίχνοντας στο τραπέζι το όνομα του Ανδρέα Παπαδόπουλου, εκπροσώπου Τύπου της ΔΗΜΑΡ. Η παρουσία του 36χρονου στην εκδήλωση των «58» στο «Ακροπόλ», αλλά κυρίως η απόφασή του-όπως

όλα δείχνουν- να μην υποψήφιος για τη νέα Κεντρική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ, πυροδοτεί τα σχετικά σενάρια στο παρασκήνιο, αν και ο ίδιος ο Ανδρέας Παπαδόπουλος δεν δίνει καμία τροφή για κάτι τέτοιο.

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, είναι ένα ακόμα πρόσωπο που συζητείται, ενώ ο «μαζικός» και με ισχυρό μηχανισμό Γραμματέας της Χαριλάου Τρικούπη Νίκος Ανδρουλάκης θεωρείται ότι «φλερτάρει» περισσότερο με τη συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ παρά με τον Αντώνη Σαμαρά και τη ΝΔ.

Η Αθηνά Δρέττα, που με τον Γιάννη Βούλγαρη, τον Ν. Μπίστη και ορισμένους άλλους ακόμα αποτελούν την «ψυχή» της Κίνησης, είναι ένα ακόμα πρόσωπο που συζητείται για την ηγεσία, πολύ περισσότερο που είναι και γυναίκα.

Στο τραπέζι βέβαια πέφτουν κι άλλα ονόματα, μεγαλύτερων σε ηλικία και με πορεία στην πολιτική και όχι μόνο όπως αυτά των Ν. Μπίστη, Τ. Γιαννίτση, Ν. Διαμαντούρου, Γ. Παγουλάτου.

Original article: Οι 40άρηδες που “παίζουν” για την ηγεσία της ελληνικής “Ελιάς”.

Keywords
Τυχαία Θέματα