ΟΛΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ – ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΣΕ ΣΥΡΙΖΑ – ΚΑΜΜΕΝΟ

Ο εσωκομματικός πόλεμος σε ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητους Έλληνες…βούτυρο στο ψωμί της κυβέρνησης, παρά τα σημαντικά προβλήματα. Οι κόντρες, τα καρφιά και οι ευθείες βολές κατά Τσίπρα, Καμμένου από κορυφαία στελέχη.

Τελευταία ενημέρωση: 18:50

Παρά τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση και το προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ

στις δημοσκοπήσεις, οι εσωκομματικοί τριγμοί στο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα αλλά και στο «στρατόπεδο» των Ανεξάρτητων Ελλήνων δίνουν πόντους στον Αντώνη Σαμαρά.

Τα εσωκομματικά προβλήματα δεν τελειώνουν για τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς δέχεται έντονη κριτική από τις«σκληροπυρηνικές» συνιστώσες του κόμματός του ότι …νερώνει το κρασί του κι ανοίγει διάπλατα την πόρτα του ΣΥΡΙΖΑ σε πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Κυριότερος εκφραστής της κριτικής αυτής είναι ο βουλευτής Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος επιμένει στη σκληρή γραμμή της μονομερούς ακύρωσης του μνημονίου, ενώ σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα έκλεισε την  «πόρτα» στα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Την ίδια ώρα, κορυφαία στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων, όπως ο Χρήστος Ζώης και ο Κώστας Μαρκόπουλος, άσκησαν έντονη κριτική στον Πάνο Καμμένο, καθώς δε συμφωνούν με τη στρατηγική που εφαρμόζει και ιδιαίτερα με το «πολιτικό φλερτ» του προέδρου με το ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα.

Οι βουλευτές των ΑΝΕΛ που δεν υπέγραψαν την απόφαση για ανασχηματισμό των οργάνων, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας,  οδεύουν προς αποχώρηση από το κόμμα.

Οι βουλευτές είναι οι Κώστας Μαρκόπουλος, Μαρία Ευστρατίου Κόλλια –Τσαρουχά, Τέρενς ΚουίκΙωάννης Κουρακος καθώς και ο εκρπόσωπος Τύπου του κόμματος Χρήστος Ζώης.

Μάλιστα ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας κ. Κώστας Μαρκόπουλος αρνήθηκε  να συγκαλέσει την Κοινοβουλευτική Ομάδα και καθήκοντα γραμματέα άσκησε ο αναπληρωτής γραμματέας κ. Παναγιώτης Μελάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα