ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 0-0 – Κακός δαίμονας οι Περιστεριώτες…

Ο Ατρόμητος έχει βρει το κουμπί του Ολυμπιακού. Στο πρωτάθλημα, τον δυσκόλεψε στο «Γ. Καραϊσκάκης», κράτησε το μηδέν στο Περιστέρι και σήμερα έφυγε και πάλι με το 0-0 από το Φάληρο.

Πλέον, η πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας, θα κριθεί στον επαναληπτικό του Περιστεριού, με τους «ερυθρόλευκους» να μην εκμεταλλεύονται την καλή εικόνα του πρώτου μέρους

για να φτάσουν στο γκολ. Μέτριοι στο δεύτερο, βρέθηκαν και εκτεθειμένοι στην άμυνα σε κάποια σημεία.

Πήρε, αυτό από ήθελε ο Ατρόμητος, ο οποίος «γλίτωσε» στο πρώτο μέρος και διεκδίκησε κάτι παραπάνω, χωρίς επιτυχία, στο δεύτερο
Στο περιθώριο της πώλησης του Μήτρογλου, ο Ολυμπιακός, μπήκε πολύ δυνατά κόντρα στον Ατρόμητο, με διάθεση να επιτεθεί από την αρχή, να πιέσει ψηλά και να δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα των «κυανόλευκων». Έχοντας σε πολύ καλή μέρα τον Σαβιόλα, επιτέθηκε με το «καλημέρα», ψάχνοντας ωστόσο τα μακρινά σουτ. Το γκολ δεν ερχόταν, αλλά ο έλεγχος έγειρε υπέρ των Πειραιωτών.

Ο Ατρόμητος, είχε εμφανές πρόβλημα στην ανάπτυξη, δεν μπορούσε να βγει έξω από τα καρέ του, με τους Παπαδόπουλο και Φάμπιο να είναι αποκομμένοι από τους υπόλοιπους, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον Γιώργο Παράσχο. Το πρώτο μέρος, ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα, παρά τις κάποιες καλές φάσεις που είχε ο Ολυμπιακός, μακριά, όμως από την εστία του Σηφάκη.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε αισθητά. Ο Ολυμπιακός, είχε τη θέληση να πιέσει παραπάνω, ωστόσο, αυτό άφηνε και χώρους στον Ατρόμητο. Οι Περιστεριώτες, προσηλωμένοι πάντα, στα αμυντικά τους καθήκοντα, προσπάθησαν να το εκμεταλλευτούν αυτό, αλλά οι φάσεις που δημιούργησαν δεν έφεραν τέρμα.

Από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός, δεν ήταν ιδιαίτερα κινητικός, ούτε μετά την είσοδο του Τσόρι Ντομίνγκεζ στο παιχνίδι. Μάλιστα, δεν δημιούργησε και ουσιαστικές ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Σηφάκη. Το τελικό 0-0 θα κρίνει την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας στο Περιστέρι, ενώ παράλληλα εξελίσσει τον Ατρόμητο, σε φετινό… κακό δαίμονα για τον Ολυμπιακό.
Ολυμπιακός (Μίτσελ): Μέγιερι, Σαλίνο (81’ Εντίνγκα), Μπονγκ, Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Σάμαρης, Μανιάτης, Κάμπελ, Φουστέρ (76’ Σέποβιτς), Σαβιόλα (63’ Ντομίνγκεζ), Ολαϊτάν.

Στον πάγκο: Κάρολ, Τόρες, Βέργος, Βούρος.

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Σηφάκης, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Πίτου Γκαρσία, Ούμπιντες, Μπρίτο (76’ Ναπολεόνι), Φάμπιο (46’ Καραμάνος), Παπαδόπουλος (76’ Δημούτσος).

Στον πάγκο: Μπάρκας, Γεωργίου, Νάστος, Μπάλλας.
ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Original article: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 0-0 – Κακός δαίμονας οι Περιστεριώτες….

Keywords
Τυχαία Θέματα