Ολυμπιακός: Προχωράει τρεις μεταγραφές – Προτάθηκε “κανόνι” από Ισπανία

13:32 8/5/2014 - Πηγή: BankWars

Ο Ολυμπιακός προχωράει τις μεταγραφικές επιδιώξεις του και υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία για την ολοκλήρωση των μεταγραφών του Άλαν Πουλίδο, του Παπε Ντιοπ και του Κώστα Φορτούνη.

Για τον Μεξικανό που κλήθηκε και επισήμως στην Εθνική για το Μουντιάλ λέγεται ότι έχουν ήδη πέσει οι υπογραφές και αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα με τα εμπόδια που βάζει η Τίγκρες.

Ο Σενεγαλέζος μέσος της Λεβάντε είναι επίσης πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό

που επιχειρεί να τα βρει στο οικονομικό κομμάτι με την ισπανική ομάδα, στην οποία ο Ντιοπ έχει συμβόλαιο έως το 2015. Κι όλα δείχνουν ότι η μεταγραφή αυτή θα γίνει, με τον Μίτσελ να πιστεύει πολύ στον 28χρονο μέσο, παρά το ενδιαφέρον που έχει προκύψει από την Αγγλία (Σουόνσι).

Για τον Φορτούνη αναφέρουν πλέον και στην Γερμανία ότι είναι πολύ κοντά στον επαναπατρισμό του, με την Καϊζερσλάουτερν έτοιμη να δώσει τη συγκατάθεσή της μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος την προσεχή Κυριακή.

Στον Ολυμπιακό προτάθηκε ο Ισπανός φορ Χάβι Γκέρα της Βαγιαδολίδ με 67 γκολ την τελευταία τετραετία στην Ισπανία. Ο 32χρονος κυνηγός φέρεται να έχει υπογράψει προσύμφωνο στην Κάρντιφ.

Original article: Ολυμπιακός: Προχωράει τρεις μεταγραφές – Προτάθηκε “κανόνι” από Ισπανία.

Keywords
Τυχαία Θέματα