Π. Μαρινάκης για την προ ημερησίας διάταξης συζήτηση για τις φωτιές την Πέμπτη: «Ελπίζουμε σε γόνιμο διάλογο»

Την Πέμπτη αναμένεται να διεξαχθεί η προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Βουλή για τις φωτιές στη χώρα μας, όπως επιβεβαίωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών νωρίτερα σήμερα Δευτέρα.

«Ελπίζουμε σε γόνιμο διάλογο» τόνισε ο Παύλος Μαρινάκης, αναφερόμενος στην

προ ημερησίας διάταξης συζήτηση για τις φωτιές, ενώ παράλληλα γνωστοποίησε ότι αύριο Τρίτη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα προεδρεύσει ευρείας σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου για την αποκατάσταση των δασών σε Πάρνηθα και Έβρο.

«O πρωθυπουργός θα αναφερθεί εκτενώς στα στοιχεία για την αντιπυρική περίοδο αλλά και στις προτάσεις για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των πυρκαγιών στο νέο κλιματολογικό περιβάλλον που αντιμετωπίζει ο πλανήτης» πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τη συζήτηση της Πέμπτης.

Όπως επεσήμανε, η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί για την άμεση καταβολή των αποζημιώσεων στους πληγέντες των πυρκαγιών, υπογραμμίζοντας ότι ήδη από την περασμένη Παρασκευή άρχισαν οι πρώτες καταβολές.

Ο κ. Μαρινάκης έκρουσε και πάλι τον κώδωνα του κινδύνου για την εκδήλωση πυρκαγιών, τονίζοντας ότι παραμένει υψηλός και ότι οι Αρχές και ο κρατικός μηχανισμός παραμένουν σε επιφυλακή.

Keywords
Αναζητήσεις
p-marinakis-gia-tin-pro-imerisias-diataxis-syzitisi-gia-tis-foties-tin-pebti-elpizoume-se-gonimo-dialogo.htm
Τυχαία Θέματα