ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Αυτοκτόνησε στη Λεωφόρο – Δε μπορεί χωρίς τον Μπέργκ – Ήττα με 2-1

Ο Ατρόμητος ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι για την τρίτη θέση της σούπερ λίγκας στη Λεωφόρο.

Με δύο γκολ του Ματίας Ιγκλέσιας (60’,65’) επικράτησαν 2-1, έφτασαν τους 28 πόντους και ξέφυγαν 4 βαθμούς από τους πράσινους.

Άνοιξε το σκορ με τον Μπεργκ (42’), ο Παναθηναϊκός, όμως ο Σουηδός έφυγε από το παιχνίδι, ενδεχομένως με τράβηγμα, κάτι που έκανε πολύ δύσκολο το έργο της ομάδας του Αναστασίου.

Ολική

επαναφορά, με εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο από τους παίκτες του Παράσχου, χρειάστηκαν πέντε λεπτά, γύρισαν το παιχνίδι και με μαζική άμυνα στο φινάλε, κράτησαν το τρίποντο μέχρι το τέλος, παρά την πίεση των γηπεδούχων.

Οι πράσινοι πίεσαν στο τέλος για να σώσουν οτιδήποτε κι αν σώζεται από το ματς, αλλά ελλείψει Μπεργκ και γενικότερα φορ περιοχής δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία του Τζενάμο.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Κοτσόλης, Τριανταφυλλόπουλος (69’ Μαρινάκης), Νάνο, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπής, Μέντες, Αμπέιντ (65’ Ατζαγκούν), Ζέκα, Πράνιτς, Μπεργκ (45’+1’ λ.τ. Κλωναρίδης), Καρέλης.

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Τσενάμο, Νάστος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας (82’ Μπάλλας), Δημούτσος (46’ Πίτου Γκαρσία), Ούμπιντες, Μπρίτο (72’ Φάμπιο), Καραμάνος, Παπαδόπουλος.

ΟΦΗ – Λεβαδειακός 15:00 (Novasports 2)
ΑΕΛ Καλλονής – ΠΑΟΚ 17:15 (Novasports 2)
Απόλλων – Πανθρακικός 17:15 (Novasports 3)
Αστέρας Τρίπολης – Πανιώνιος 17:15 (Novasports 4)
Βέροια – Παναιτωλικός 17:15 (Novasports 7)
Άρης – Ολυμπιακός 19:30 (Novasports 1)

Original article: ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Αυτοκτόνησε στη Λεωφόρο – Δε μπορεί χωρίς τον Μπέργκ – Ήττα με 2-1.

Keywords
Τυχαία Θέματα