ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (21:45, ΔΤ, Novasports 3)

Ο Παναθηναϊκός στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής του Top-16 της Euroleague υποδέχεται απόψε τον Ολυμπιακό σε ένα “αιώνιο” ντέρμπι που θα διεξαχθεί μετά από 12 χρόνια στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί

πλήρης. Στην 12άδα θα βρίσκεται κανονικά ο Τζέιμς Γκιστ που το τελευταίο δεκαήμερο ταλαιπωρήθηκε από τράβηγμα στον προσαγωγό, άγνωστο παραμένει πάντως το τι χρόνος συμμετοχής θα του δοθεί από τον Αργύρη Πεδουλάκη. Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ πάντως θέλει να βοηθήσει την ομάδα του και –τουλάχιστον ψυχολογικά- νιώθει έτοιμος να το κάνει.

Χωρίς προβλήματα και ο Ολυμπιακός. Οι φιλοξενούμενοι πέραν των γνωστών απουσιών, δηλαδή του Λο που έχει τεθεί εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν και του Τζαμάριο Μουν που και σε αυτό το παιχνίδι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Euroleague, δεν είχαν να αντιμετωπίσουν κάτιέκτακτο.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία), Ντάνι Ιερεθουέλο (Ισπανία) και Φερνάντο Ρότσα (Πορτογαλία). Διαβάστε εδώ την… προϊστορία του διαιτητικού τρίο με τους «αιώνιους».

ΤΑ “ΚΑΥΤΑ” ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Original article: ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (21:45, ΔΤ, Novasports 3).

Keywords
Τυχαία Θέματα