ΠΑΟΚ: Απόψε δίνει το μάτς της ιστορίας του – Απέναντι στη Σάλκε για το “πακέτο” του Τσάμπιονς Λιγκ

Μια ισοπαλία με 0-0 είναι αρκετή για τον ΠΑΟΚ στη ρεβάνς με τη Σάλκε στην Τούμπα για να πάρει την πρόκριση για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και να γεμίσει τα ταμεία του.
Το 1-1 του ΠΑΟΚ μέσα στο Veltins Arena αφήνει πολλά περιθώρια για την ιστορική πρόκριση του Δικεφάλου στους ομίλους για πρώτη φορά στην ιστορία του. Οι απουσίες όμως

των Λάζαρ, Λίνο και Λόρενς δυσκολεύουν ιδιαίτερα την κατάσταση.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Γλύκος, Σπυρόπουλος, Κατσικάς, Κατσουράνης, Βίτορ, Σκόνδρας, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Κάτσε, Τζανδάρης, Τζιόλης, Γεωργιάδης, Ολίσε, Λούκας, Στοχ, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Νέτσιντ

Ο Χουμπ Στέφενς, με τον Γιενς Κέλερ, σε συνέντευξη τύπου, συμφώνησαν σε ένα σημείο ενόψει της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την Σάλκε -στο άδειο λόγω τιμωρίας- γήπεδο της Τούμπας: Η υπόθεση πρόκριση είναι και για τις δύο ομάδες, 50-50.

Η Σάλκε θα αγωνιστεί με την πλάτη στον τοίχο, αφού μέχρι τώρα στην Μπούντεσλιγκα έχει μόνον έναν βαθμό σε τρία παιχνίδια και ο Κέλερ, αν δεν περάσει η ομάδα του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ θα αρχίσει να μετρά μέρες στον πάγκο της Σάλκε.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 21:45 και θα μεταδοθεί από τη Novasports 2

Keywords
Τυχαία Θέματα