Παραδέχεται τάση στασιμότητας στη δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ ο Τσίπρας-Πως σχολιάζει τις δημοσκοπήσεις ο Παπαδημούλης

Τη δημοσκόπηση που δείχνει τον ΣΥΡΙΖΑ πίσω από τη Νέα Δημοκρατία κλήθηκε να σχολιάσει ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας και δεν δίστασε να σημειώσει ότι και ο ίδιος αισθάνεται μια τάση στασιμότητας

της δυναμικής.

Μιλώντας στον Realfm και όταν ρωτήθηκε για τη δημοσκόπηση επεσήμανε πως: “Δεν αρνούμαι ότι έχει καταγραφεί μια τάση στασιμότητας για τη δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ. Το αισθάνομαι και εγώ”. Πρόσθεσε ακόμη πως αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η μεγάλη προσδοκία που είχε δημιουργηθεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταφέρει να εμποδίσει την κυβέρνηση να ψηφίσει τα μέτρα και θα πάμε σε ανατροπή της πολιτικής, διαψεύστηκε.

Μιλούν για “καθίζηση” του ΣΥΡΙΖΑ επειδή μια δημοσκόπηση τον δείχνει 0,5% πίσω από την ΝΔ!, σχολίασε στο twitter ο Δημήτρης Παπαδημούλης για το Βαρόμετρο της Public Issue.

Προβάδισμα μισής ποσοστιαίας μονάδας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, δίνει στη Νέα Δημοκρατία δημοσκόπηση της Public Issue, η οποία διενεργήθηκε για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα παρουσιάστηκαν στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 29%, έναντι 28,5% του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ακολουθούν Χρυσή Αυγή με 10%, ΠΑΣΟΚ και Ανεξάρτητοι Έλληνες με 8%, ΔΗΜΑΡ με 7% και ΚΚΕ με 5,5%.

Στην παράσταση νίκης προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ με 44% και ακολουθεί η ΝΔ με 39%, ενώ στο ερώτημα ποιος είναι ο καταλληλότερος για πρωθυπουργός, ο Αντώνης Σαμαράς συγκεντρώνει το 48% των προτιμήσεων, έναντι 24% του Αλέξη Τσίπρα.

Σε σχέση με το Δεκέμβριο, πάντα όσον αφορά στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ κερδίζει τρεις μονάδες, ο ΣΥΡΙΖΑ χάνει δύο μονάδες, το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στα ίδια ποσοστά, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες χάνουν μία μονάδα, η Χρυσή Αυγή χάνει μισή μονάδα, η ΔΗΜΑΡ κερδίζει μισή μονάδα και το ΚΚΕ κυμαίνεται περίπου στα ίδια ποσοστά.

Αξίζει ακόμη να σημειωθεί ότι, τον προηγούμενο μήνα, ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν μπροστά στην παράσταση νίκης με 60% και ακολοθούσε η ΝΔ με 25%.

Keywords
Τυχαία Θέματα