Παραπέμπεται ο Ισίδωρος Κούβελος για κακούργημα

Ο Εισαγγελέας Εφετών Κωνσταντίνος Τζαβέλας ζήτησε σήμερα την παραπομπή του Ισίδωρου Κούβελου, συζύγου της Ντόρας Μπακογιάννη, στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, αναφορικά με το 1 εκατομμύριο ευρώ από ρευστοποίηση μετοχών στις ΗΠΑ, που δεν συμπεριλήφθηκε στη δήλωση πόθεν έσχες που είχε κάνει το 2011.

Με εισήγηση του στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο, ο εισαγγελέας ζητεί να δικαστεί ο Ισίδωρος Κούβελος

για το αδίκημα της άμεσης συνέργειας σε υποβολή ανακριβούς δήλωσης περιουσιακής κατάστασης, που διώκεται σε βαθμό κακουργήματος.

Υπενθυμίζεται ότι για το θέμα αυτό, έχει ήδη ζητηθεί η άρση της βουλευτικής ασυλίας της συζύγου του, Ντόρας Μπακογιάννη, με σχετικό έγγραφο που είχε διαβιβαστεί στη Βουλή, από τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Αθανάσιο Κατσιρώδη.

Η κα Μπακογιάννη είχε καταθέσει αναφορά στον Αρειο Πάγο με την οποία ζητούσε τον ποινικό και πειθαρχικό έλεγχο του επικεφαλής της Αρχής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, Παναγιώτη Νικολούδη, ο οποίος ήταν εκείνος που ανακίνησε την υπόθεση.

lykavitos.gr

σχετικά άρθραΠαραδίδει το βουλευτικό του αυτοκίνητο ο ΣαμαράςΗ Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας απαντά στο skai.gr γιατί της κόστισαν 83.025 ευρώ τα social mediaΦωτογραφίες ΣΟΚ της υπεύθυνης Τύπου των Ανεξάρτητων ΕλλήνωνΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!! Ο Χατζηδάκης έβαλε κατασκευαστή σε θέση Γ.Γ. Δημοσίων ΈργωνΣΟΚ αρχαιοελληνικό όργιο στην Εκάλη με μοντέλα και παρουσιάστριες !!!Πράσινη ενέργεια και πράσινα άλογα – Βαράνε κανόνι οι εταιρίες φωτοβολταϊκώνΠώς κάηκε η Κερατέα (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)Ο πολιτικός γόνος με τις ιδιαίτερες προτιμήσειςΠαρέμβαση εισαγγελέα για το iphone του πρύτανηΜετράει μέρες στη ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης!
Keywords
Τυχαία Θέματα