Παρελθόν για τον ΣΥΡΙΖΑ και ο Γιώργος Βαρεμένος

Την αποχώρησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε και ο Γιώργος Βαρεμένος, ο οποίος είχε κρατήσει αποστάσεις από τη νέα ηγεσία του Στέφανου Κασσελάκη, ενώ έδωσε το «παρών» στην εναρκτήρια εκδήλωση της Νέας Αριστεράς.

Στη δήλωση αποχώρησης, ο Γιώργος Βαρεμένος ασκεί σφοδρή κριτική στον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, τον

οποίο κατηγορεί ότι οδηγεί το κόμμα στην «γκρίζα ζώνη όπου συναντώνται ο ευτελισμός και η αποσύνθεση, μέσα σε ένα κλίμα ιλαρότητας ανέμελου life style».

«Ίσως τα πολλά λόγια να είναι περιττά όταν συμβαίνει αυτό που δεν μπορούσες να φανταστείς. Ότι δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ, υπό τη νέα ηγεσία του, θα οδηγούνταν στην γκρίζα ζώνη όπου συναντώνται ο ευτελισμός και η αποσύνθεση, μέσα σε ένα κλίμα ιλαρότητας ανέμελου life style» ανέφερε συγκεκριμένα ο πρώην βουλευτής.

Η αποχώρηση του Γιώργου Βαρεμένου έρχεται να προστεθεί στο κύμα αποχωρήσεων από τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία μετά την ανάληψη της ηγεσίας από τον Στέφανο Κασσελάκη, που οδήγησε και στη διάσπαση, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Αριστεράς από τους 11 αποχωρήσαντες βουλευτές.

Υπενθυμίζεται ότι και το ιστορικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιάννης Δραγασάκης, ανακοίνωσε την παραίτησή του από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι παραμένει μέλος του κόμματος.

Keywords
Αναζητήσεις
parelthon-gia-ton-syriza-kai-o-giorgos-varemenos.htm
Τυχαία Θέματα