ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΤΕ – ΟΤΟΕ: Υπονομεύουν την ελληνική οικονομία

21:41 8/4/2013 - Πηγή: BankWars

Σε αφελληνισμό και έλεγχο του τραπεζικού συστήματος της χώρας, στοχεύουν οι παρεμβάσεις της τρόικας στην υπόθεση της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών Εθνικής και Eurobank που οδηγούν τις δύο Τράπεζες στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ), αναφέρει η ΟΤΟΕ, σε σημερινή της ανακοίνωση.

Η απόφαση

αυτή που επιβλήθηκε στην ελληνική κυβέρνηση από την τρόικα έχει και οικονομικούς και πολιτικούς στόχους, που αποβλέπουν στον έλεγχο όχι μόνο της ελληνικής οικονομίας, αλλά και κάθε δυνατότητας εθνικής πολιτικής παρέμβασης στις εξελίξεις στο μέλλον, αναφέρει η ΟΤΟΕ.

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων της ΕΤΕ αναφέρει ‘ότι ”η χθεσινή απόφαση της κυβέρνησης και της Τράπεζας της Ελλάδος καθ’ υπόδειξη των Τροϊκανών, να οδηγήσουν την Εθνική στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, συντελεί με μαθηματική ακρίβεια στον αφελληνισμό του ελληνικού τραπεζικού συστήματος”.

Ο Σύλλογος συναντήθηκε σήμερα με τη διοίκηση, στην οποία δήλωσε με κατηγορηματικό τρόπο ότι η εξέλιξη αυτή υπονομεύει όχι μόνο τους εργαζόμενους στην Εθνική Τράπεζα, αλλά συνολικά την εθνική οικονομία και την ελληνική κοινωνία.

Keywords
Τυχαία Θέματα