ΠΟΡΝΕΙΑ: Η κρίση χτύπησε και το αρχαιότερο επάγγελμα – 50% κάτω οι τιμές

20:48 7/6/2013 - Πηγή: BankWars

Το αρχαιότερο επάγγελμα, πλήττεται από την οικονομική κρίση. Η αύξηση του ανταγωνισμού από τη μία και η ολοένα ανεργία που χτυπά «κόκκινο» στις περισσότερες χώρες της Γηραιάς Ηπείρου ανάγκασαν τις επαγγελματίες του είδους να μειώσουν έως και 50% το… κασέ τους προκειμένου να προσελκύσουν πελάτες, αναφέρει δημοσίευμα του «Economist».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα επαγγελματίες πόρνες στην Βρετανία έχουν αναγκαστεί να μειώσουν τις τιμές τους, κάποιες φορές ακόμα και κατά 50%, ούτως ώστε να προσελκύσουν πελάτες, ωστόσο, η πελατεία παραμένει μειωμένη κατά 75% σε σύγκριση με το 2012.

Επιπροσθέτως, ιδιοκτήτες ιδιωτικών χώρων στους οποίους λαμβάνουν χώρα οι σεξουαλικές συνευρέσεις, όπως αίθουσες μασάζ ή ιδιωτικά διαμερίσματα, αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα λόγω του υψηλού ενοικίου και των εξόδων ενέργειας. Το αποτέλεσμα είναι οι εργαζόμενοι να υποχρεώνονται να κατεβάσουν τις τιμές τους, με την ελπίδα να προσέλθει περισσότερος κόσμος και να αυξηθούν τα έσοδα. Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι και οι αντίστοιχοι διαδικτυακοί τόποι έχουν πληγεί, αφού οι επισκέπτες τους έχουν λιγοστέψει κατά 30%.

Keywords
Τυχαία Θέματα