Προφυλακιστέος ο 39χρονος: «Δεν θυμάμαι τι έχει γίνει, σήμερα έμαθα ότι έκανα κακό στην Κυριακή»

16:53 4/4/2024 - Πηγή: BankWars

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 39χρονος δράστης της άγριας δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων μετά την απολογία του νωρίτερα σήμερα Πέμπτη.

Ο 39χρονος οδηγήθηκε στο ανακριτικό γραφείο περίπου στις 2 το μεσημέρι, έχοντας τα χέρια δεμένα πισθάγκωνα, φορώντας αλεξίσφαιρο, φόρμες και παντόφλες. Συνοδευόταν από ισχυρή αστυνομική δύναμη και έμοιαζε ήρεμος, ενώ το κεφάλι του ήταν τυλιγμένο με γάζες προφανώς λόγω του αυτοτραυματισμού του.

«Δεν θυμάμαι τι έχει γίνει. Σήμερα έμαθα ότι έκανα κακό στην Κυριακή» φέρεται ότι

δήλωσε στην απολογία του, προκαλώντας σοκ και οργή. Στην ανακρίτρια κατέθεσε και απολογητικό υπόμνημα, στο οποίο ισχυρίζεται ότι αντιμετωπίζει ψυχιατρικά – ψυχικά προβλήματα, ζητώντας τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Ο 39χρονος δηλώνει ότι σε ένα διάστημα από το 2010 έως το 2023 νοσηλεύτηκε επτά φορές, στο Δαφνί, το Αττικόν αλλά και σε ιδιωτικές κλινικές. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, έχει διαγνωστεί με σοβαρές ψυχικές ασθένειες, αποτέλεσμα των οποίων ήταν να υποστεί και ψυχωσικά επεισόδια.

Επιπλέον, ο 39χρονος φέρεται ότι υποστήριξε πως του έχουν συνταγογραφηθεί ισχυρά ψυχοφάρμακα, ότι έχει κάνει δύο απόπειρες αυτοκτονίας και ότι λόγω αυτού ζητάει μειωμένο καταλογισμό.

Keywords
Αναζητήσεις
profylakisteos-o-39chronos-den-thymamai-ti-echei-ginei-simera-ematha-oti-ekana-kako-stin-kyriaki.htm
Τυχαία Θέματα