Τι απαντά η Apple για το iPhone που λυγίζει – Ανακοίνωση της εταιρείας

[UPD] Ενώ αρχικά η Apple έβγαλε ανακοίνωση μόνο για το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στο iOS 8 και έκανε πως …δεν άκουσε για το iPhone 6 Plus που λυγίζει (!), τελικά αποφάσισε να τοποθετηθεί και γι’αυτό μετά τον σάλο που προκλήθηκε και την …”βουτιά” της μετοχης στη Wall Street.

«Τα iPhones έχουν σχεδιαστεί και κατασκευάζονται για να είναι τόσο όμορφα όσο και ανθεκτικά… Επιλέξαμε αυτά, τα υψηλής ποιότητας υλικά πολύ προσεκτικά,

για τη δύναμη και την αντοχή τους. Πραγματοποιούμε επίσης αυστηρές δοκιμές σε όλη τη διάρκεια του κύκλου ανάπτυξης… Το iPhone 6 και το iPhone 6 Plus πληρούν ή υπερβαίνουν το σύνολο των υψηλών προτύπων ποιότητας για να αντέξουν την καθημερινή, πραγματική χρήση. Με κανονική χρήση, η στρέβλωση του iPhone είναι εξαιρετικά σπάνια και μετά τις πρώτες έξι ημέρες από την έναρξη των πωλήσεων, συνολικά εννέα πελάτες έχουν έρθει σε επαφή με την Apple για λυγισμένο iPhone 6 Plus», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Σπάνε πλάκα στο ίντερνετ με το iPhone 6 που λυγίζει…

Σπάνε πλάκα στο ίντερνετ και τα διάφορα social media από το πρωί με το προβληματικό iPhone 6 της Apple που λυγίζει μετά από λίγες μέρες χρήσης. Προφανώς γελάνε μόνο όσοι δεν “έσκασαν” 800 ευρώ για να το αγοράσουν…

Το πιο πετυχημένο που κυκλοφορεί είναι το iPhone 6 – Dali Edition:

ΤΟ ΠΡΟΓΟΥΜΕΝΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Apple: Πρόβλημα και με το iOS8 – Σάλος για το προβληματικό iPhone 6 – Τι λέει η εταιρεία [ΦΩΤΟ - VIDEO]

Την Τετάρτη, η Apple διέθεσε στους χρήστες συσκευών της την πρώτη αναβάθμιση του iOS 8, το 8.0.1., το οποίο υποτίθεται πως θα διόρθωνε bugs που είχαν εντοπιστεί μέχρι τώρα στο λογισμικό. Όσοι «κατέβασαν» το αναβαθμισμένο λογισμικό όμως, έμειναν χωρίς πρόσβαση στο δίκτυο και δεν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν την οθόνη αφής του κινητού. Πολλοί άφησαν οργισμένα μηνύματα στα διαδικτυακά forum της Apple αλλά και σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης όπως το Twitter. Μετά από περίπου μία ώρα, η Apple απέσυρε την ενημέρωση 8.0.1.

«Ζητούμε συγνώμη για τη μεγάλη αναστάτωση που βίωσαν οι χρήστες μας» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Apple και συμπληρώνει: «Δουλεύουμε νυχθημερόν για να ετοιμάσουμε το iOS 8.0.2. που θα λύσει το θέμα». Δήλωσε μάλιστα πως η λύση θα δοθεί «μέσα στις επόμενες λίγες ημέρες»

«Είναι ένα ακόμη ολίσθημα για μία εταιρεία που περηφανεύεται για την αξιοπιστία της» σχολιάζουν οι Financial Times, θυμίζοντας και τα γνωστά προβλήματα με την κεραία του iPhone 4.

Το νέο iPhone 6 της Apple λυγίζει!

Αρκετοί από τους νέους κατόχους της ολοκαίνουριας συσκευής διατύπωσαν τα παράπονά τους, ποστάροντας και τις σχετικές φωτογραφίες στα social media, όπου πράγματι, φαίνεται το πάνω μέρος του τηλεφώνου λυγισμένο. Οι ίδιοι υποστηρίζουν πως συνέβη μετά από μερικές ημέρες χρήσης και χωρίς να συμβεί κάτι φοβερό με τη συσκευή.

Το γεγονός αναφέρεται πλέον στο Διαδίκτυο ως «bend-gate», δηλαδή κάτι σαν «σκάνδαλο με το λύγισμα».

Μάλιστα κάποιος πόσταρε και βίντεο στο YouTube όπου δείχνει πόσο εύκολα λυγίζει το iPhone 6 plus!

Η Apple μέχρι στιγμής δεν έχει σχολιάσει το θέμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα