Ράμα για σύλληψη Μπελέρη: «Αποφασιστικότητα της δικαιοσύνης παραμονές των εκλογών»

Για «αποφασιστικότητα της δικαιοσύνης παραμονές των εκλογών» κάνει λόγο σε δήλωσή του ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα αναφορικά με τη σύλληψη του ομογενούς υποψήφιου δημάρχου Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρη, με την κατηγορία της εξαγοράς ψήφων.

Απαίτησε δε η σύλληψη να είναι «τεκμηριωμένη με στοιχεία και νομικά κατοχυρωμένη» και κάλεσε την πολιτική να μη σπεύσει να προβεί σε συμπεράσματα

και να αφήσει ανεπηρέαστο το ανακριτικό έργο των αρμόδιων Αρχών, ενώ σχυρίστηκε ότι το γεγονός ουδεμία σχέση έχει με τον προεκλογικό αγώνα.

Όλη η δήλωση Ράμα

«Η σύλληψη του υποψηφίου της αντιπολίτευσης για τη Χειμάρρα Φρ. Μπελέρι με εντολή της εισαγγελίας αποτελεί μεγάλη δοκιμασία για τη δικαιοσύνη παραμονές των εκλογών, πράγμα που σημαίνει ότι η παράβαση του νόμου από την πλευρά του πρέπει να αποδειχθεί και η σύλληψή του να έχει νόμιμο κίνητρο! Η κόντρα μας με αυτόν τον υποψήφιο δεν έχει καμία σχέση με τις έρευνες ή τα συμπεράσματα της εισαγγελίας, επομένως, σεβόμενοι την πλήρη ανεξαρτησία των δικαστικών οργάνων, καλώ όλους να μη βιαστούν σε πολιτικά συμπεράσματα περιμένοντας υπομονετικά τον λόγο και τα στοιχεία της δικαιοσύνης».

Keywords
Τυχαία Θέματα