Ρεζίλι η κυβέρνηση – Κουκουλοφόροι προβοκάτορες διέλυσαν τη λαοθάλασσα στο Σύνταγμα – Παραίτηση Γεροβασίλη – Παπακώστα ζητά η ΝΔ- Κυβέρνηση: Ήταν ακροδεξιοί

upd: Προβοκάτσια στο μεγάλο συλλαλητήριο! Εικόνες ντροπής για την κυβέρνηση στο Σύνταγμα. Το υπουργείο …Τάξεως, εξευτέλισε την κυβέρνηση μπροστά στα δακρυσμένα από τα δακρυγόνα μάτια δεκάδων χιλιάδων διαδηλωτών.

Ασύδοτα ρεμάλια “έπνιξαν” το Συλλαλητήριο – ΝΔ: Παραίτηση υπουργών – Κυβέρνηση: Ήταν…ακροδεξιοί

Μια μικρή ομάδα κουκουλοφόρων που …δεν έγινε αντιληπτή από την Αστυνομία, με σιδερολοστούς,

καδρόνια, καπνογόνα και διάφορα άλλα αντικείμενα, πέρασε στην Πλατεία Συντάγματος και επιτέθηκε εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ, στον Άγνωστο Στρατιώτη.

Οι αστυνομικές δυνάμεις, αντί να συλλάβουν τους προβοκάτορες, έκαναν αλόγιστη χρήση χημικών, με τα δακρυγόνα να πέφτουν βροχή!

Από την αστυνομία λένε ότι περίπου 30 άτομα επιτέθηκαν στους αστυνομικούς και ότι οι αστυνομικοί που ήταν στα σκαλιά της Βουλής, ενημέρωσαν ιεραρχικά μέσω ασυρμάτου ότι δεν αντέχουν να κρατήσουν τον κόσμο. Τότε έλαβαν οδηγία από τους ανωτέρους τους, να κάνουν χρήση χημικών. Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν ότι δέχθηκαν επίθεση και με φωτοβολίδες.

Την ώρα που οι αστυνομικές δυνάμεις ζήτησαν ενισχύσεις για να αντιμετωπίσουν τους λίγους ταραξίες διαδηλωτές ζητούν βοήθεια λόγω προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Αυτόπτες μάρτυρες όμως λένε ότι αστυνομικοί, κάποιοι εξ αυτών με πολιτικά, πετούσαν δακρυγόνα στους διαδηλωτές, ακόμη και σε γέροντες.

«Ρίχνουν άσκοπα και αναίτια. Είναι μια μικρή παρέα νεαρών που ρίχνει πράγματα στους αστυνομικούς», είπε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ διαδηλωτής.

ΣΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ!

Οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετάνια άνοιξαν τις πόρτες προκειμένου να μεταφερθούν εντός του κτηρίου και να ξεφύγουν από την αποπνικτική ατμόσφαιρα που είχε δημιουργηθεί στην πλατεία Συντάγματος, παιδιά και ηλικιωμένου.
Στο σημείο ήταν και ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος μετέφερε με τα χέρια του δύο παιδιά μέσα στο Μεγάλη Βρετάνια.

Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση της ΕΛ.ΑΣ υπάρχουν περίπου 100.000 διαδηλωτές στο Σύνταγμα ενώ υπάρχουν αναφορές για τραυματισμό 9 αστυνομικών από τα επεισόδια. Οι διοργανωτές έκαναν έκκληση για να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες σε διαδηλωτές που τραυματίστηκαν.

Επεισόδια έξω από τη Βουλή κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου

Keywords
Τυχαία Θέματα