ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ: Θα έχουμε πρόβλημα τον Μάρτιο; Οι δηλώσεις Ρωμανιά, Σκουρλέτη, Στρατούλη…

[UPD] Νέες διαβεβαιώσεις ότι δεν πρέπει να υπάρχει ανησυχία για τις συντάξεις, έδωσε σήμερα μέσα από τηλεοπτικές του δηλώσεις ο υπουργός Εργασίας, Πάνος Σκουρλέτης.

«Δεν υπάρχει κανένα απολύτως ζήτημα» με τις συντάξεις, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σκουρλέτης, μιλώντας στο Mega.

Μάλιστα, ερωτηθείς σχετικά με τις χθεσινές δηλώσεις του γενικού γραμματέα Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Γιώργου Ρωμανιά, είπε ότι «μεγεθύνθηκε μια αναφορά η οποία δεν φάνηκε να έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα», υπογραμμίζοντας ότι ο αρμόδιος υπουργός Δημήτρης Στρατούλης ήταν σαφής.

Σημειώνεται, πως ο κ. Ρωμανιάς σε χθεσινές του δηλώσεις, είπε χαρακτηριστικά τα εξής: «Έχω την αίσθηση ότι το Γενάρη και το Φλεβάρη προβλήματα καταβολής συντάξεων, δεν υπάρχουν. Το Μάρτη τα πράγματα θα είναι λίγο σφιχτά, μέχρι τότε, όμως, θα βρούμε λύση».

TO ΧΘΕΣΙΝΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σάλος με τη δήλωση Ρωμανιά: Θα έχουμε πρόβλημα με τις συντάξεις τον Μάρτιο! – Δ.Στρατούλης: Κανένα πρόβλημα

Παρέμβαση του Υπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης στον ΑΝΤ-1: Εξασφαλισμένες οι συντάξεις, κανένα πρόβλημα ούτε τώρα, ούτε στους επόμενους μήνες, δήλωσε ο υπουργός, διαψεύδοντας ουσθιαστικά τον γενικό γραμματέα Κοινωνικών Ασφαλίσεων που είχε πει σε τηλεπαράθυρο το πρωί ότι από τον Μάρτιο ίσως υπάρξει πρόβλημα.

Νωρίτερα…

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την καταβολή των συντάξεων του Ιανουαρίου και του Φεβρουαρίου, ωστόσο από τον Μάρτιο υπάρχει περίπτωση να έχουμε θέμα για το οποίο ωστόσο θα βρούμε λύση, τόνισε στην “Κοινωνία Ωρα Mega” ο γενικός γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Γιώργος Ρωμανιάς, σκορπώντας ανησυχία στους συνταξιούχους αλλά και ευρύτερα. Στο απέναντι κανάλι, στον ΑΝΤ-1, ο διοικητής του ΙΚΑ Ρ.Σπυρόπουλος διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα συντάξεων στους επόμενους μήνες.

Ο κ Ρωμανιάς πάντως τόνισε ότι ακόμα δεν έχει ενημερωθεί πλήρως για το θέμα. Εισήμανε επίσης ότι παρότι αρχικά η ρύθμιση που είχε γίνει με τις 100 δόσεις για την καταβολή των εισφορών είχε γίνει δεκτή με ενθουσιασμό από τον κόσμο, τώρα παρατηρείται κόπωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα