ΣΑΜΑΡΑΣ: «Αν βγάλουμε τον Ιούνιο, από το Σεπτέμβριο θα απογειωθούμε»

«Αν βγάλουμε τον Ιούνιο, τα περάσαμε τα δύσκολα. Από το Σεπτέμβριο θα απογειωθούμε». Με τη φράση αυτή ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας κ. Αντ. Σαμαράς, το βράδυ της Τετάρτης, θέλησε να στείλει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, ότι οι επόμενοι μήνες είναι πραγματικά κρίσιμοι, όχι μόνο για τη χώρα, αλλά και για την κυβέρνησή του.

Ο πρωθυπουργός, σε μια χαλαρή συζήτηση,

στην ταβέρνα «Ο Βασίλης» στην Κηφισιά, θέλησε να εμψυχώσει τους 21 βουλευτές που κάλεσε για μια χαλαρή συζήτηση, ενώ παρόντες ήταν ο Πρόεδρος της Βουλής, κ. Ευ. Μεϊμαράκης, ο υπουργός Υγείας κ.Ανδρ. Λυκουρέντζος και ο αναπληρωτής του κ. Μ. Σαλμάς, αλλά και ο υπουργός Εργασίας κ. Ι. Βρούτσης και ο υφυπουργός του κ. Ν. Παναγιωτόπουλος.

Μάλιστα τους συνέστησε υπομονή κάποια στιγμή, αφού είχε ακούσει πολλούς να επισημαίνουν διάφορα προβλήματα, ακόμα και για τη φορολογία στα ακίνητα. «Αν πάμε καλά έως τον Ιούνιο, μετά όλα θα αλλάξουν, θα δείτε» φέρεται να είπε, ενώ έδειξε πως αποτελεί κομβικό σημείο ο Ιούνιος, διότι εκτιμά ότι ο τουρισμός θα βοηθήσει την οικονομία, η κυβέρνηση θα πάρει ανάσες και μετά θα εισέλθουμε στην τελική ευθεία για τις Γερμανικές εκλογές και άρα θα υπάρξει περαιτέρω ανοχή.

Keywords
Τυχαία Θέματα