Σειρά διακρίσεων για την ΑΒ Βασιλόπουλος – Απέσπασε το βραβείο True Leaders

Μια σειρά διακρίσεων σε σημαντικούς θεσμούς που αφορούν στην επιχειρηματικότητα και στο περιβάλλον απέσπασε η ΑΒ Βασιλόπουλος.

Η εταιρεία διακρίθηκε αποσπώντας βραβεία στο θεσμό των «TRUE LEADERS» της ICAP Group, στα Retail Business Awards, στα Environmental Awards ενώ τιμήθηκε

και με το 2ο Ευρωπαϊκό Βραβείο Περιβάλλοντος του Πανελληνίου Συνδέσμου Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος (ΠΑΣΕΠΠΕ).

Ο θεσμός «TRUE LEADERS», που τυγχάνει μεγάλης αποδοχής από τον επιχειρηματικό κόσμο, έχει σαν στόχο να αναδείξει τις εταιρείες που ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους στην ελληνική αγορά. Η διάκριση της ΑΒ Βασιλόπουλος στο θεσμό βασίστηκε στα τέσσερα μετρήσιμα κριτήρια, τα οποία πληρούν μόνο 40 Εταιρείες & Όμιλοι της ελληνικής αγοράς: Κερδοφορία, Αύξηση Προσωπικού, Score και Θέση στον Κλάδο. Για την ΑΒ Βασιλόπουλος, το βραβείο παρέλαβε ο κ. Κων/νος Μαχαίρας, EVP, Delhaize Group & CEO, Southeastern Europe, κατά τη διάρκεια ειδικής εορταστικής εκδήλωσης, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 24/10 παρουσία 250 περίπου υψηλόβαθμων στελεχών των σημαντικότερων επιχειρήσεων.

Επίσης η εταιρεία τιμήθηκε, στις 03/12 και με το 2ο Ευρωπαϊκό Βραβείο Περιβάλλοντος στον Τομέα Οργάνωσης και Διοίκησης για το Green Store που λειτουργεί στη Σταμάτα Αττικής. Τα Ευρωπαϊκά βραβεία περιβάλλοντος διοργανώθηκαν για τέταρτη φορά στη χώρα μας από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος (ΠΑΣΕΠΠΕ), υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ).

Η συνεχής προσπάθεια και συνεισφορά της ΑΒ Βασιλόπουλος στην προστασία του περιβάλλοντος, όμως, αναγνωρίστηκε και με δύο επιπλέον βραβεία στα Environmental Awards 2013, που διοργανώθηκαν για πρώτη φορά από το περιοδικό «Σελφ Σέρβις» στις 18/12. Η εταιρεία διακρίθηκε στις κατηγορίες Energy Mastering – Energy Class για τις μεθόδους εξοικονόμησης ενέργειας που εφαρμόζει και Sustainable Built Environment – Bioclimatic Building για το κατάστημα της εταιρείας στη Σταμάτα, Αττικής. Σκοπός των βραβείων είναι να αναδειχθούν οι βέλτιστες πρακτικές διαχείρισης έργων, διαδικασιών και πρωτοβουλιών, οι οποίες συνεισφέρουν και υποστηρίζουν την προστασία του Περιβάλλοντος και την Αειφορία, αναδεικνύοντας παράλληλα τη συνεισφορά επιχειρήσεων και οργανισμών στην εθνική οικονομία και την κοινωνία.

Οι διακρίσεις αυτές της εταιρείας αναγνωρίζονται και σε ευρωπαϊκό επίπεδο για τη συνεχή της συμβολή και τις προσπάθειες της στους τομείς της προστασίας του περιβάλλοντος, της εξοικονόμησης ενέργειας και της αειφόρας ανάπτυξης.

Τέλος, η εταιρεία απέσπασε ακόμα ένα βραβείο, στα Retail Βusiness Awards που διοργανώθηκαν για 11η συνεχή χρονιά από τον εκδοτικό οργανισμό «DIRECTION». Στη τελετή που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 17/12 και στην οποία διακρίθηκαν όλες οι υγιείς δυνάμεις του ελληνικού λιανεμπορίου, η ΑΒ Βασιλόπουλος βραβεύτηκε για τη διαφημιστική καμπάνια «73 χρόνια στηρίζουμε τον Έλληνα Παραγωγό», που διακρίθηκε ως η καλύτερη διαφημιστική καμπάνια στον κλάδο λιανεμπορίου, με γνώμονα την αποτελεσματικότητά και τις εντυπώσεις που άφησε στο κοινό τη χρονιά που πέρασε.

Keywords
Τυχαία Θέματα