Σκληρή κριτική και επίθεση στην κυβέρνηση από Κωνσταντινόπουλο και Βρούτση

13:04 8/5/2016 - Πηγή: BankWars


Σε σκληρή κριτική και επίθεση στην κυβέρνηση προχώρησαν σήμερα στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του ασφαλιστικού-φορολογικού νομοσχεδίου ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και ο βουλευτής της Ν.Δ. Γιάννης Βρούτσης.

Συγκεκριμένα, στην ομιλία του ο κ. Κωνσταντινόπουλος κατηγόρησε την κυβέρνηση για υποκριτική στάση και πως εκτρέφει τη διαφθορά και τον “εκτσογλανισμό”. Αναφέρθηκε μάλιστα και στα πρόσφατα στοιχεία που δημοσίευσαν οι τέσσερις συστημικές τράπεζες

για τη διαφημιστική τους δαπάνη λέγοντας ότι “το 2015 μια περίοδο που οι τράπεζες ελέγχονταν από τον κ. Δραγασάκη η ‘Αυγή’, που δεν ξεπερνά σε πωλήσεις τα 2.000 φύλλα, έλαβε 500.000 ευρώ διαφήμιση. Κατά τα άλλα μας λέτε ότι θα χτυπήσετε την τριγωνική σχέση τραπεζώνΜΜΕ και κομμάτων”.

Από τη μεριά του, ο κ. Βρούτσης στην ομιλία του επιτέθηκε με σφοδρότητα στον Υπουργό Οικονομικών αναφέροντας χαρακτηριστικά, “Ποιος δεν θυμάται το περίφημο 12.000 ευρώ αφορολόγητο που τάζατε ξεδιάντροπα σε όλους τους Έλληνες;” με αφορμή τη χθεσινή ρήση του υπουργού Οικονομικών Ευ. Τσακαλώτου πως ο “ο λόγος μου είναι συμβόλαιο”. “Είχατε πει ότι θα παραιτηθείτε αν πάτε το αφορολόγητο στα 8.863 ευρώ”, σημείωσε ο βουλευτής της Νέα Δημοκρατίας.

Ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του, σημείωσε πως όταν παρέλαβε τη θέση του υπουργού Εργασίας είχε ως χρέος του να χτίσει σε ό,τι κληρονόμησε. “Εσείς μόνο γκρεμίζετε, τίποτε άλλο δεν κάνετε”.

Keywords
Τυχαία Θέματα