Σκουπόξυλο και στη χωματερή κύριε Πρωθυπουργέ – Επικίνδυνα για τη Δημοκρατία τα απόβλητα της ΕΥΠ

07:31 8/8/2022 - Πηγή: BankWars

Να γίνεται ο κακός χαμός στον πλανήτη με τα ενεργειακά, τους πολέμους, τα γεωπολιτικά…Να πάνε να πάρουν οι ‘Ελληνες, όσοι μπορούν, μια ανάσα διακοπών μετά τη λαίλαπα του κορωνοιού…Να καίγεται η αγορά από την έλλειψη ρευστότητας παρά τα θετικά, όπως ανακοινώνονται στους αναλυτές, αποτελέσματα των τραπεζών…Να έρχεται το ένα κύμα ακρίβειας μετά το άλλο…Να κάνει η κυβέρνηση ότι “αλχημείες” μπορεί για να απαλύνει τις συνέπειες της ενεργειακής κρίσης…Να απειλεί καθημερινά ο Ερντογάν τα νησιά και το υπουργείο Εξωτερικών να κάνει τεράστιες προσπάθειες για να περάσουν οι ελληνικές θέσεις…Να έχουν και

φέτος καεί χιλιάδες στρέμματα δασών…

...Και να βγαίνουν από την αυλή του πρωθυπουργού οι πρακτορίσκοι της πλάκας με ότι “σκατά” έχουν στο κεφάλι τους και να τινάζουν την πολιτική ζωή του τόπου στον αέρα….

Να έχουν το θράσος, να παρακολουθούν ακόμα και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, χωρίς να ενημερώνουν (όπως λένε τα ρεπορτάζ) τον Μητσοτάκη, επειδή είχαν, λέει, εισαγγελική άδεια που τη ζήτησαν γιατί τους ζήτησε την παρακολούθηση μια ξένη πρεσβεία…

Ποιον; Τον Ανδρουλάκη! Αν είναι δυνατόν ο Ανδρουλάκης να απειλεί το πολίτευμα, ώστε οι ανόητοι κοριοί να παρακολουθούν την προσωπική του ζωή και τις κινήσεις του. Αν είναι δυνατόν ο Ανδρουλάκης να απασχολεί για το πως θα κινηθεί πολιτικά ξένες πρεσβείες.

Τα άθλια λαμόγια που ζουν ΠΑΝΤΑ και ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ στις αυλές των Πρωθυπουργών, τα ανεγκέφαλα άτομα που πληρώνει το Δημόσιο για την ασφάλεια της χώρας και αυτά πουλάνε τις κασέτες των παρακολουθήσεων σε επιχειρηματίες που έχουν τους λόγους τους να ξέρουν που “κουνεί χαλίκι” σε πολιτικό και επιχειρηματικό επίπεδο, δεν έχουν κομματικό χρώμα. Είναι όντα με σκατά στο μυαλό τους.

Ποιος όμως επιλέγει αυτά τα όντα και τα βάζει στην αυλή του; Ο εκάστοτε πρωθυπουργός που “αγοράζει” φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Άρα, καλά να πάθει, να τρέχει και να μη φθάνει. Να βλέπει τον πετυχημένο αγώνα του σε πολιτικό, διεθνές, οικονομικό, επενδυτικό επίπεδο να πέφτει στο βούρκο της “αυλής”.

Δεν γνωρίζουμε κρίσιμες λεπτομέρειες για τις υποθέσεις των παρακολουθήσεων. Και ούτε μας ενδιαφέρει να μάθουμε πως θα απαντήσει ο κύριος “σκατός” για τις πράξεις του. 

Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι η χώρα έχει ανάγκη ομαλής πορείας διακυβέρνησης στις κρίσιμες παγκοσμίως ώρες που περνάμε και ο Πρωθυπουργός οφείλει να κάνει κάτι πολύ απλό: Να πάρει το σκουπόξυλο, να πετάξει έξω από την αυλή τους επίορκους και με ένα φαράσι να μαζέψει τα περιττώματα του μυαλού τους και να τα στείλει στη χωματερή.

Ήταν, είναι και θα είναι επικίνδυνα για τη Δημοκρατία και τους θεσμούς απόβλητα και είναι λαική εντολή να ταφούν οριστικά και τελεσίδικα.

Bankwars – Βασίλης Βαλαμβάνος, [email protected]

Keywords
Τυχαία Θέματα