Σοκάρει το παρελθόν του 45χρονου που έστειλε τη σύντροφό του να χαροπαλεύει στον Ευαγγελισμό

Με παρελθόν εξάσκησης βίας στις γυναίκες του ο 45χρονος δάσκαλος πολεμικών τεχνών  στην  Αργυρούπολη που ξυλοκόπησε άγρια τη 40χρονη συντρόφου του, το πρωί της Παρασκευής και την έστειλε στον Ευαγγελισμό να χαροπαλεύει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ανάμεσα στο ζευγάρι υπήρξε ένας διαπληκτισμός με αποτέλεσμα ο 46χρονος να αρχίσει να χτυπά την 40χρονη στο κεφάλι, καταφέρνοντάς της βαριά τραύματα και στον θώρακα. Στη συνέχεια, ο ίδιος ενημέρωσε συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο με την σειρά του κάλεσε την Αστυνομία, όμως αυτός είχε ήδη διαφύγει με ένα ασημί KIA

ιδιοκτησίας της μητέρας του και έκτοτε αναζητείται.

Όσον αφορά τη 40χρονη, διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ενώ υπεβλήθη σε κρανιοτομή.

Τρεις γάμοι και το 2015 είχε μαχαιρώσει πρώην σύζυγό του στο Άργος

Πριν έξι χρόνια στην περιοχή του Άργους, ο 45χρονος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές είχε επιτεθεί και μαχαιρώσει μία πρώην σύζυγό του. Και εκείνη τη φορά, αν και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, δεν είχε συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.
Ο 45χρονος στο παρελθόν είχε παντρευτεί τρεις φορές και είχε χωρίσει και τις τρεις λόγω του επιθετικού  χαρακτήρα του ενώ απέκτησε και τέσσερα παιδιά.

Στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού γυναίκα που ξυλοκοπήθηκε από τον άντρα της στην Αργυρούπολη

Keywords
Τυχαία Θέματα