Σούπερ Λίγκα: ΠΑΟ και ΠΑΟΚ θέλουν νίκη – Με 5άρα έκλεισε τη χρονιά ο Ολυμπιακός επί του Απόλλωνα

Πλούσιο θέαμα αναμένεται στο δεύτερο πιάτο της 17ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα με τις αναμετρήσεις ΠΑΟΚ-Λεβαδειακού και Παναθηναϊκού-Ξάνθης να ξεχωρίζουν από το σημερινό πρόγραμμα. Παράλληλα διεξάγονται τα ενδιαφέροντα βαθμολογικά ματς: ΑΕΛ Καλλονής – Εργοτέλης,
Αστέρας Τρίπολης – Βέροια, Πλατανιάς – Πανιώνιος.

Ο

«Δικέφαλος του Βορρά» για να διατηρήσει τη διαφορά του από τον πρώτο Ολυμπιακό στους δέκα βαθμούς αλλά και από τον τρίτο Ατρόμητο στους επτά…

Ο δε Παναθηναϊκός θέλει το… τρίποντο για να μην αυξηθεί η διαφορά που έχει στη βαθμολογία από τους ΠΑΟΚ και Ατρόμητο αλλά και γιατί θέλει να βάλει ένα τέλος στα κακά αποτελέσματα που έχει στην έδρα του.

Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας

Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου

ΟΦΗ – Παναιτωλικός 2-1
Ατρόμητος – Πανθρακικός 3-1
Απόλλων – Ολυμπιακός 0-5

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-5

Με χαρακτηριστική άνεση ο Ολυμπιακός συνέτριψε με 5-0 τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη και έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος έχοντας 16 νίκες και 1 μόλις ισοπαλία! Δύο γκολ ο Σαβιόλα, ένα (φανταστικό) ο Σάμαρης.

Στο 26′ ο Φουστέρ έγραψε το 0-1 από φάουλ του Μασάντο, στο 31′ ο Μανωλάς εκμεταλλεύτηκε την αμυντική αρρυθμία των γηπεδούχων για το 0-2 από το φάουλ του Τσόρι και στο 42′ ο Σάμαρης πέτυχε το γκολ της βραδιάς με σουτ στην κίνηση μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Μετά το δοκάρι του Μανιάτη στο 60′, ο Σαβιόλα χρίστηκε δύο φορές σκόρερ, μία στο 63′ και μία στο 80′ δίνοντας διαστάσεις στη νίκη του Ολυμπιακού.

Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2013
ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός (15:00)
ΑΕΛ Καλλονής – Εργοτέλης (17:15)
Αστέρας Τρίπολης – Βέροια (17:15)
Πλατανιάς – Πανιώνιος (17:15)
Παναθηναϊκός – SKODA Ξάνθη (19:30)

Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου
ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης (19:30)

ΠΗΓΗ: in.gr

Original article: Σούπερ Λίγκα: ΠΑΟ και ΠΑΟΚ θέλουν νίκη – Με 5άρα έκλεισε τη χρονιά ο Ολυμπιακός επί του Απόλλωνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα