Στ. Κασσελάκης για ομάδα Αχτσιόγλου: «Αν έχουν να αποφασίσουν κάτι, ας το αποφασίσουν τώρα»

«Αν έχουν να αποφασίσουν κάτι, ας το αποφασίσουν τώρα» είναι το μήνυμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη στην ομάδα της Έφης Αχτσιόγλου, μέσω της εβδομαδιαίας ραδιοφωνικής εκπομπής του «Στο Κόκκινο», η οποία έκανε πρεμιέρα σήμερα Δευτέρα.

«Κανείς δεν έχει δικαίωμα να παίζει με την υπομονή και την αγωνία του κόσμου του ΣΥΡΙΖΑ. Αν έχουν να αποφασίσουν κάτι, ας το αποφασίσουν τώρα» είπε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κασσελάκης,

την ώρα που η ομάδα της Έφης Αχτσιόγλου βρίσκεται σε τροχιά εξόδου από το κόμμα.

«Ούτε εγώ έχω δικαίωμα να παίζω με την αγωνία και την υπομονή του ΣΥΡΙΖΑ… Σέβομαι το κόμμα πάρα πολύ» υπογράμμισε ο κ. Κασσελάκης, υποστηρίζοντας ότι, αν δεν το σεβόταν, δεν θα σεβόταν τον Αλέξη Τσίπρα που τον τίμησε με τη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Τόνισε ακόμη ότι ακριβώς επειδή σέβεται το κόμμα, έτεινε χείρα φιλίας από την πρώτη μέρα προς όλους: «Προσκάλεσα την κυρία Αχτσιόγλου στο γραφείο μου στη Βουλή και της προσέφερα όποιον ρόλο ήθελε. Όταν διαβάζω ότι ειπώθηκαν πράγματα όπως “δεν υπάρχει περιθώριο συμβίωσης με την τωρινή ηγετική ομάδα”, σκέφτομαι ότι θα ήταν ηγετική ομάδα, αν είχαν αποδεχτεί την πρόσκλησή μου».

Την ίδια ώρα, σχολιάζοντας τον «πόλεμο» αναρτήσεων ανάμεσα στον Παύλο Πολάκη και στη Σία Αναγνωστοπούλου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν ήταν χρήσιμο αυτό που είπε ο Παύλος για τη Σία Αναγνωστοπούλου, δεν βοήθησε. Αλλά ταυτόχρονα, να μην κρίνουμε τον Παύλο πριν δούμε το δείγμα γραφής από τις ΕΠΕΚΕ που συντονίζει».

Keywords
Αναζητήσεις
st-kasselakis-gia-omada-achtsioglou-an-echoun-na-apofasisoun-kati-as-to-apofasisoun-tora.htm
Τυχαία Θέματα