ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΒΙΑΣΤΗΣ – ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ – Είχε ξανα-βιάσει, αλλά δικαστήριο τον αθώωσε λόγω αμφιβολιών…

Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 27χρονος κατηγορούμενος για το βιασμό, τη δολοφονία και τον εμπρησμό της 34χρονης κοπέλας, που σημειώθηκε στην πόλη της Ξάνθης, κρίθηκε προφυλακιστέος. Σημειώνεται ότι ο 27 χρονος, είχε και στο παρελθόν απασχολήσει τις αρχές με βιασμό, είχε καταδικαστεί, αλλά τελικά βρήκε … το δίκιο του σε δικαστήριο που τον απάλλαξε λόγω αμφιβολιών…(να τα λέμε όλα έ;)

Σημειολογική και η πινακίδα – φίρμα του μανάβικου που διατηρούσε στην Ξάνθη, 500 μέτρα από το σπίτι της νεκρής: “ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ Μ’ ΑΝΑΒΕΙΣ στην Κρίση”…

Ο μεγάλος αριθμός συγκεντρωμένων πολιτών και ή εκρηκτική ατμόσφαιρα που επικρατούσε από νωρίς, με συνθήματα που φώναζαν εναντίον του κατηγορούμενου έξω από το δικαστικό μέγαρο, καθυστέρησε για αρκετή ώρα την μεταγωγή του από το δικαστικό μέγαρο στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης.

Τελικά, οι αστυνομικές αρχές τον απομάκρυναν από την πίσω πόρτα του δικαστικού μεγάρου. Οι συγκεντρωθέντες εξαγριώθηκαν και στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία σε κεντρικούς δρόμους της Ξάνθης και κάποια στιγμή έφτασαν έξω από το αστυνομικό τμήμα Ξάνθης.

Φωνάζοντας συνθήματα και ζητούσαν από τους αστυνομικούς να τους παραδώσουν τον κατηγορούμενο.

Ο αστυνομικός διευθυντής Ξάνθης, Γιώργος Γκοδοσίδης αρκετές φορές προσπάθησε να τους ηρεμήσει.

Να σημειωθεί, ότι κανένας δικηγόρος από την Ξάνθη δε δέχθηκε να αναλάβει την υπεράσπιση του κατηγορουμένου.

Keywords
Τυχαία Θέματα