Στις 7 Σεπτεμβρίου στην Θεσσαλονίκη ο Σαμαράς για τη ΔΕΘ

Επίσκεψη-αστραπή αναμένεται να είναι και η εφετινή επίσκεψη του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά στη Θεσσαλονίκη για τα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης που θα διεξαχθεί από τις 7 έως τις 15 Σεπτεμβρίου.

Αν και το πρόγραμμα του πρωθυπουργού δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα, ο κ.Σαμαράς
θα βρεθεί στην Θεσσαλονίκη το πρωί του Σαββάτου 7 Σεπτεμβρίου, συνοδευόμενος από μικρή ομάδα υπουργών.Ο πρωθυπουργός θα παραστεί στην τελετή αγιασμού και θα μιλήσει σε εκδήλωση με την παρουσία εκπροσώπων παραγωγικών φορέων της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας, ενώ είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα δώσει συνέντευξη τύπου.Την ίδια ημέρα, ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενώ ξεχωριστή συγκέντρωση έχει προγραμματίσει το ΠΑΜΕ.Όσον αφορά τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, αυτός θα επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη στις 14 ή στις 15 Σεπτεμβρίου. Θα επισκεφθεί την 78η ΔΕΘ, θα δώσει συνέντευξη Τύπου και θα συναντηθεί με εκπροσώπους φορέων.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος θα επισκεφθεί τη ΔΕΘ στις 8 Σεπτεμβρίου, θα συναντηθεί με εκπροσώπους φορέων και, σε αντίθεση με πέρυσι, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δώσει και συνέντευξη Τύπου.
Keywords
Τυχαία Θέματα