Στο πόδι η κυβέρνηση για το αίσχος της Μανωλάδας που αμαυρώνει την εικόνα της χώρας

Ο υπουργός Δημοσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας επισκέπτεται σήμερα το πρωί το αστυνομικό τμήμα Βάρδας Ηλείας, προκειμένου να ενημερωθεί για τις έρευνες σχετικά με την αιματηρή επίθεση στη Μανωλάδα.

Τον υπουργό θα συνοδεύουν ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, αντιστράτηγος Νίκος Παπαγιαννόπουλος, ο Γενικός Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος, αντιστράτηγος Γιάννης Δικόπουλος και οι διευθυντές της Οικονομικής Αστυνομίας και της Υπηρεσίας Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας.

ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

Την κατά προτεραιότητα διερεύνηση της

χθεσινής επίθεσης κατά αλλοδαπών εργατών στη Μανωλάδα Ηλείας και την απόδοση ευθυνών για την υπόθεση ζήτησε από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Αντώνης Ρουπακιώτης.

«Η βάρβαρη και απάνθρωπη ένοπλη επίθεση ελλήνων εργοδοτών κατά εργαζομένων μεταναστών στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας ανασύρει απεχθείς εικόνες ενός δουλεμπορικού νότου που στη χώρας μας δεν έχουν καμία θέση», δήλωσε σχετικά ο υπουργός Δικαιοσύνης.

Εξέφρασε παράλληλα τον «αποτροπιασμό και τη βαθιά του ανησυχία» για το φαινόμενο αυτό και διαμήνυσε ότι η πολιτεία «θα επιβάλει την τήρηση της νομιμότητας και θα δώσει άμεση απάντηση στην εγκληματική αυτή ενέργεια».

Ωστόσο, πρόσθεσε, «και η κοινωνία πρέπει να αποδοκιμάσει παρόμοιες συμπεριφορές, αλλά και όποιες πολιτικές δυνάμεις τις στηρίζουν».

Keywords
Τυχαία Θέματα