Στο “στόχαστρο” ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ οι πολλοί αναποφάσιστοι – Πως θα τους πείσουν…

Στους πολλούς αναποφάσιστους ψηφοφόρους στρέφονται τα κομματικά επιτελεία την τελευταία προεκλογική εβδομάδα.

Σύμφωνα με έρευνα της GPO για το Mega, το ποσοστό των ψηφοφόρων της τελευταίας στιγμής φτάνει το 19%. Από αυτούς το 11,5% δηλώνει ότι ακόμη δεν έχει αποφασίσει τι θα ψηφίσει, ενώ το υπόλοιπο 7,5% δηλώνει ότι είναι λίγο-καθόλου σίγουρο για την επιλογή που έχει ήδη κάνει.

Το 9,5% των ψηφοφόρων δηλώνει ότι θα αποφασίσει στην κάλπη το κόμμα που θα ψηφίσει.

Στρατηγικές

Η

ΝΔ επανασχεδιάζει την εκλογική της καμπάνια και αντί να επικεντρωθεί σε μία εικόνα του κόμματος ως «ήρεμης και υπεύθυνης δύναμης», όπως προέβλεπε ο αρχικός σχεδιασμός, περνά πλέον στην ολική αντεπίθεση, σύμφωνα με Τα Νέα.

Ο Αντώνης Σαμαράς ετοιμάζεται να δώσει τη μάχη των μεγάλων συγκεντρώσεων, καθώς αύριο, Τετάρτη, θα μιλήσει στη Θεσσαλονίκη, παρουσία και του Κώστα Καραμανλή και την Παρασκευή θα «κλείσει» την προεκλογική του καμπάνια με ομιλία στην Αθήνα στην πλατεία Συντάγματος.

Στη μάχη των ανοικτών συγκεντρώσεων μπαίνει και ο Αλέξης Τσίπρας αυτή την εβδομάδα, ενώ η διαφημιστική καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ μεταβάλλεται και ως κεντρικό πρόσωπο θα αναδειχθεί ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όπως αναφέρει το Έθνος.

Keywords
Τυχαία Θέματα