“Είμαι αναρχικός” δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Β. Διαμαντόπουλος – Υπερασπίζεται την κατάληψη στη βίλα Αμαλία…

Στον αναρχικό χώρο δήλωσε ότι ανήκει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλης Διαμαντόπουλος. Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 98,9 τόνισε ότι: «Οι χώροι αυτοί (όπως βίλα Αμαλία), που έχουν εγκαταλειφθεί, συνδέονται και με άλλα πράγματα, επίκαιρα στην κοινωνία μας, δράσεις όπως το εμπόριο χωρίς μεσάζοντες ή το ανταλλακτικό εμπόριο. Η κυβέρνηση θέλει να πατάσσει κάθε εστία αντίστασης».

Πρόσθεσε ακόμη ότι: «Αυτοπροσδιορίζομαι στον αναρχικό χώρο». Επισήμανε

επίσης: «Τι είναι ο αναρχικός; Ένας άμεσα δημοκράτης». Σχετικά με τα όσα έγιναν το 2008, στην περίοδο εκτεταμένων επεισοδίων με εμπρησμούς, είπε: «Δεν βλέπω κανέναν κόσμο έτοιμο να επαναστατήσει, είχαμε μια εξέγερση το 2008».

Η αντίδραση της ΝΔ

«Η σημερινή παραδοχή του βουλευτή Καστοριάς του Σύριζα, Βαγγέλη Διαμαντόπουλου, στον ALPHA 989, ότι “ταυτίζεται με τη Βίλα Αμαλία”, ότι ο ίδιος “αυτοπροσδιορίζεται στον αναρχικό χώρο”, ότι το κάψιμο της Αθήνας από κουκουλοφόρους, το 2008, ήταν “εξέγερση και επανάσταση” και ότι η αναρχία “είναι η άμεση δημοκρατία” και ο αναρχικός “άμεσος δημοκράτης” εγείρει μείζον θέμα για τη δημοκρατική ομαλότητα» σχολίασε η ΝΔ, με ανακοίνωσή της, ζητώντας να τοποθετηθεί ο Αλ. Τσίπρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα