ΣΥΡΙΖΑ: Τους υποψήφιους των προκριματικών εκλογών της Αθήνας θα παρουσίασει ο Στ. Κασσελάκης

09:50 9/4/2024 - Πηγή: BankWars

Τους υποψηφίους των προκριματικών εκλογών για το ευρωψηφοδέλτιο Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία θα παρουσιάσει από σήμερα έως και την Πέμπη ο πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης.

Η ανάδειξη των υποψήφιων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ έχει αρχίσει και οι υποψήφιοι των προκριματικών που συμπεριλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο της Αττικής θα παρουσιαστούν από τον Στ. Κασσελάκη, σε τρεις διαφορετικές

εκδηλώσεις. Αυτές είναι προγραμματισμένες για σήμερα Τρίτη, αύριο Τετάρτη και μεθαύριο Πέμπτη σε Νέα Ιωνία, Περιστέρι και Νέα Σμύρνη αντιστοίχως.

Όπως αποφασίστηκε στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας τον προηγούμενο μήνα, 35 θέσεις θα καλυφθούν από τις προκριματικές εκλογές, οι οποίες θα διεξαχθούν υβριδικά στις 14 Απριλίου.

Αξίζε να σημειωθεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να συγκροτηθεί task force, η οποία θα παρακολουθεί σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ζητήματα διαβλητότητας όπως και ζητήματα τυχόν παραβίασης προσωπικών δεδομένων, με φόντο την υπόθεση της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου και τα προσωπικά δεδομένα αποδήμων.

Η πρώτη εκδήλωση θα διεξαχθεί στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου της Νέας Ιωνίας σήμερα Τρίτη στις 19.30, η δεύτερη αύριο στο Περιστέρι, στην Πλατεία Δημαρχείου, στις 20.00 και η τρίτη εκδήλωση, με την οποία θα ολοκληρωθεί η παρουσίαση των υποψηφίων της Αττικής, θα διεξαχθεί στην πλατεία της Νέας Σμύρνης την Πέμπτη στις 19.30.​

Keywords
Αναζητήσεις
syriza-tous-ypopsifious-ton-prokrimatikon-eklogon-tis-athinas-tha-parousiasei-o-st-kasselakis.htm
Τυχαία Θέματα