Τέσσερις συλλήψεις σε Βόλο και Καρδίτσα για απόπειρα κλοπής

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν σήμερα Τετάρτη από τις αστυνομικές Αρχές στον Βόλο και στην ευρύτερη περιοχή του Παλαμά Καρδίτσας για απόπειρα κλοπής και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, οι συλλήψεις έγιναν το πρωί σήμερα, στο πλαίσιο προληπτικών ελέγχων για την αποτροπή έκνομων ενεργειών σε βάρος πολιτών που επλήγησαν από την πρόσφατη κακοκαιρία.

Στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ

Βόλου τρία άτομα -συγκεκριμένα δύο ημεδαποί και μία αλλοδαπή-, οι οποίοι μετέβησαν σε εγκαταλειμμένη οικία της πόλης και, αφού διέρρηξαν την κεντρική είσοδο, εισήλθαν στο εσωτερικό με σκοπό να αφαιρέσουν αντικείμενα. Στην κατοχή τους βρέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία.

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας ημεδαπός, ο οποίος εντοπίστηκε να κινείται με αυτοκίνητο στις πληγείσες περιοχές και σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από το εσωτερικό του οχήματος, ένα μαχαίρι και διάφορα εργαλεία (φακός, σκύλα, προκοβγάλτης, ηλεκτρικός τροχός, ηλεκτρικό δραπανοκατσάβιδο, ηλεκτρικό κατσαβίδι και δύο επαναφορτιζόμενες μπαταρίες).

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές.

Keywords
Αναζητήσεις
tesseris-syllipseis-se-volo-kai-karditsa-gia-apopeira-klopis.htm
Τυχαία Θέματα