Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το τριήμερο εν όψει ΔΕΘ

Κυκλφοριακές ρυθμίσεις τίθενται σε ισχύ από σήμερα Παρασκευή έως και την Κυριακή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο διεξαγωγής της 87ης ΔΕΘ, των παράλληλων εκδηλώσεων-ομιλιών και των προγραμματισμένων συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Διεύθυνσης

Τροχαίας Θεσσαλονίκης από σήμερα το πρωί μέχρι και τις 8 το βράδυ ης Κυριακής (17/9) δεν θα επιτρέπεται η στάση-στάθμευση όλων των οχημάτων, στις παρακάτω οδούς του κέντρου της πόλης:

Αγγελάκη, σε όλο το μήκος τηςΕθν. Αμύνης, από Αγίου Δημητρίου μέχρι Πλατεία Λευκού ΠύργουΑγ. Δημητρίου, από Πλατεία Ευαγγελίστριας μέχρι 3ης Σεπτεμβρίου και από Προξένων μέχρι Στεφάνου ΔραγούμηΓ. Λαμπράκη, από Εγνατία μέχρι 3ης ΣεπτεμβρίουΑρμενοπούλου, από Μελενίκου μέχρι Εθν. ΑμύνηςΝ. Γερμανού, από Πλατεία Λευκού Πύργου μέχρι Πλατεία ΧΑΝΘΙασωνίδου, από Εγνατία έως Αγ. ΔημητρίουΛ. Στρατού, από Καυτανζόγλου μέχρι Πλατεία ΧΑΝΘ3ης Σεπτεμβρίου, από Μ. Αλεξάνδρου μέχρι Αγίου Δημητρίου

Αύριο Σάββατο, από τις 3.30 μ.μ. σταδιακά, ανάλογα με την εξέλιξη των εκδηλώσεων και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, στις παρακάτω οδούς του κέντρου της πόλης:

Βασ. Όλγας, από Μ. Μπότσαρη μέχρι Αγίας ΤριάδοςΒασ. Γεωργίου, από Αγίας Τριάδος μέχρι Μ. ΑνδρόνικουΛεωφ. Νίκης, καθ’ όλο το μήκος τηςΚουντουριώτη, καθ’ όλο το μήκος τηςΚων/νου Καραμανλή, από Κατσιμίδη μέχρι 3ης ΣεπτεμβρίουΕγνατία, από Λαγκαδά μέχρι 3ης ΣεπτεμβρίουΕθν. Αμύνης, από Αγίου Δημητρίου μέχρι Πλατεία Λευκού ΠύργουΤσιμισκή, καθ’ όλο το μήκος τηςΑγίου Δημητρίου, από Λαγκαδά μέχρι Στεφάνου ΔραγούμηΑγίας Σοφίας, από Εγνατία μέχρι την πλατεία Αγίας Σοφίας, καθώς και περιμετρικά της πλατείας Αγίας ΣοφίαςΠ. Μελά, καθ’ όλο το μήκος τηςΒενιζέλου, καθ’ όλο το μήκος της.

Εξακολουθεί να ισχύει η απαγόρευση στάσης και στάθμευσης στις οδούς Τσιμισκή, Εγνατία και Αγίας Σοφίας καθώς και στις λεωφόρους Νίκης και Μ. Αλεξάνδρου.

Keywords
Αναζητήσεις
thessaloniki-kykloforiakes-rythmiseis-to-triimero-en-opsei-deth.htm
Τυχαία Θέματα