Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο αστυνομικός που πυροβόλησε στο κεφάλι τον 16χρονο

Συνελήφθη ο αστυνομικός που φέρεται ότι πυροβόλησε τον 16χρονο οδηγό αυτοκινήτου κατά τη διάρκεια καταδίωξης τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα. Πρόκειται άνδρα της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ο οποίος κρατείται με εντολή εισαγγελέα και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ανήλικος επιχείρησε να πλήξει τους αστυνομικούς που τον καταδίωκαν, ενώ έκανε ελιγμό με το όχημα δέχτηκε από πίσω έναν πυροβολισμό στο κεφάλι.

Στο πλαίσιο της

αστυνομικής έρευνας εντοπίστηκε ο άνδρας της ΕΛ.ΑΣ. που χρησιμοποίησε το υπηρεσιακό όπλο του για να ακινητοποιήσει το όχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν όταν ένας ανήλικος Ρομά έβαλε καύσιμα στο Ι.Χ. ημιφορτηγό του σε πρατήριο της οδού Μοναστηρίου και αποχώρησε δίχως να πληρώσει. Αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομία και ο 16χρονος δέχθηκε πυρά στο κεφάλι κατά τη διάρκεια της καταδίωξής του από τις αστυνομικές Αρχές.

Γονείς, συγγενείς και φίλοι του ανηλίκου βρίσκονται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης όπου περιμένουν να μάθουν τα νεότερα για την υγεία του άτυχου παιδιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα