Την Παρασκευή η απολογία του 55χρονου που μαχαίρωσε μάγειρα σε ουζερί της Θεσσαλονίκης

Την Παρασκευή 15 Μαρτίου θα απολογηθεί ο 55χρονος άνδρας, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα τραυμάτισε με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα 65χρονο μάγειρα σε ουζερί της Μενεμένης στη Θεσσαλονίκη.

Ο δράστης, με καταγωγή από την Αλβανία, ζήτησε από την 7η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί για το αιματηρό επεισόδιο που έγινε στις αρχές του

Μάρτη.

Αφορμή φέρεται ότι στάθηκε η δυσαρέσκεια του κατηγορούμενου και θαμώνα του μαγαζιού για την ποιότητα μίας μερίδας φαγητού που είχε παραγγείλει.

Σε βάρος του 55χρονου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας. Ο ίδιος, συνοδευόμενος από το συνήγορό του, παρουσιάστηκε χθες στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση των δικαστικών Αρχών.

Κατά πληροφορίες, δηλώνει ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ φέρεται ότι έχει ήδη επικοινωνήσει με το θύμα (συμπατριώτης του) για να του ζητήσει συγγνώμη. Ο μάγειρας υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύτηκε εκτός κινδύνου.

Keywords
Αναζητήσεις
tin-paraskevi-i-apologia-tou-55chronou-pou-machairose-mageira-se-ouzeri-tis-thessalonikis.htm
Τυχαία Θέματα