Την Τετάρτη η απολογία του 45χρονου «παλαιοχριστιανού»

Την Τετάρτη αναμένεται να απολογηθεί ο 45χρονος «παλαιοχριστιανός» που ζει με τη γυναίκα και τα παιδιά του σε λαγούμια στα Κάτω Τρίκαλα της ορεινής Κορινθίας.

Μέχρι την απολογία του στον τακτικό ανακριτή ο 45χρονος θα κρατηθεί στο αστυνομικό τμήμα. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι για απείθεια, έκθεση ανηλίκων, καθώς και για το νόμο περί υποχρεώτικότητας φοίτησης.

Με δηλώσεις του ο συνήγορος υπεράσπισης του 45χρονου άνδρα υποστήριξε ότι ο εντολέας του θα είναι σύντομα

ελεύθερος με την απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου. Παράλληλα ο δικηγόρος του 45χρονου ανέφερε ότι ο πατέρας της οικογένειας εργάζεται σε δήμο της Αττικής μέσω τηλεργασίας, ότι τα παιδιά είναι καλά στην υγεία τους και ΄το τα έχει η μητέρα τους.

Και ενώ ο 45χρονος βρίσκεται ενώπιον της δικαιοσύνης, τα παιδιά και η μητέρα της οικογένειας παραμένουν άφαντοι από χθες Κυριακή, όταν πήγαν οι Αρχές στο σημείο όπου διαμένει η οικογένεια των παλαιοχριστιανών.

Ο 15χρονος γιος του συλληφθέντος ήταν το μόνο από τα ανήλικα παιδιά που βρισκόταν στα λαγούμια της οικογένειας και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο Παίδων για να εξετάσεις.

Keywords
Αναζητήσεις
tin-tetarti-i-apologia-tou-45chronou-palaiochristianou.htm
Τυχαία Θέματα