ΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΛΕΣ-Τη Δευτέρα ανοίγουν το πουγκί

Η φράση του Γάλλου υπουργού Οικονομικών Πιερ Μοσκοβισί ότι υπάρχουν παλαβοί στο Eurogroup δεν ήταν καθόλου τυχαία, αφού οι συνεχείς αναβολές για λύση το ελληνικό θέμα θέλει να έχει…πολλή τρέλα! Τη Δεύτερα όμως είναι σχεδόν βέβαιο ότι…οι τρελές θα πάρουν τα χάπια τους και θα εγκρίνουν για την Ελλάδα όλα όσα δεν ενέκριναν χθες.
Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι υπάρχουν και…κλόουν στο Eurogroup! Χθες, έπεσε σίγουρα «ξεμάλλιασμα» στη συνεδρίαση, η οποία διεκόπη δύο φορές,

και αφού τα έλεγαν για πάνω από δέκα ώρες τελικά πάλι δεν τα βρήκαν.

Υπάρχουν “μερικοί παλαβοί” μεταξύ των ευρωπαίων συναδέλφων του, εμπιστεύτηκε σε ομάδα τηλεοπτικού δικτύου, ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών, Πιερ Μοσκοβισί, αναφερόμενος σε όσα συνέβησαν κατά την περασμένη σύνοδο του Eurogroup για την Ελλάδα. Ο λόγος; για την Μαρία Φέχτερ.

Έτσι……..σε «κλόουν» του Eurogroup εξελίσσεται η υπουργός Οικονομικών της Αυστρίας, όπου την περασμένη εβδομάδα έπαθε κρίση υστερίας φωνάζοντας στον Γιάννη Στουρνάρα «εκπροσωπείς μια χρεοκοπημένη χώρα»!

Ο Μοσκοβισί παραδέχθηκε σε συνεργάτες ότι αναγκάστηκε «να εκνευριστεί μία ή δύο φορές με έναν υπουργό» που δεν κατονομάζει και ο οποίος «έμοιαζε να θεωρεί ότι τίποτε δεν συνέβαινε στην Ελλάδα».

Μάλιστα, και ο Γερμανός εκπρόσωπος στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, Γκεργκ Βάιντμαν, την αποκάλεσε «τρελή για δέσιμο».

Keywords
Τυχαία Θέματα