“Το σημερινό ΠΑΣΟΚ είναι κομμάτι της κεντροδεξιάς”

Το ΠΑΣΟΚ το πονάω, το ΠΑΣΟΚ που έφυγα είναι κομμάτι ευρύτερης κεντροδεξιάς, η ηγεσία έχει μεγάλη ευθύνη, ανέφερε μεταξύ άλλων η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, μια μέρα μετά την αποχώρησή της από το κόμμα.

«Το ΠΑΣΟΚ το πονάω. Το ΠΑΣΟΚ που έφυγα δεν είναι το ΠΑΣΟΚ

για το οποίο έχω αγωνιστεί και έχω παλέψει τόσα χρόνια. Κομμάτι ευρύτερης κεντροδεξιάς είναι το ΠΑΣΟΚ. Η ηγεσία έχει μεγάλη ευθύνη, για μια διαδικασία που συρρικνώνει το ΠΑΣΟΚ σε συντηρητικοποίηση» δήλωσε, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Σκαϊ.

«Η πολιτική διαπραγμάτευση γίνεται στην αρχή, δυστυχώς είναι σα να μην έγιναν εκλογές. Είχα την ελπίδα και την προσδοκία για αλλαγή πολιτικής. Εγκαταλείφθηκε ο στόχος για πολιτική επαναδιαπραγμάτευση. Ήταν πιστεύω και επιλογή όχι μόνο αδυναμία», τόνισε.

«Το δίλημμα περί της σωτηρίας της χώρας ή της καταστροφής είναι φαύλος κύκλος και φέρνει την Ελλάδα πιο κοντά στην καταστροφή», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν έπρεπε να έρθει αυτό το πακέτο όπως ήρθε. Σε μερικούς μήνες θα είμαστε στο ίδιο αδιέξοδο. Έχουμε εγκλωβιστεί στην ευρωπαϊκή σκηνή και θα αναβάλλονται οι αποφάσεις μέχρι τις γερμανικές εκλογές του χρόνου τέτοια εποχή» ,συμπλήρωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα