ΤΡΑΠΕΖΟΥΠΑΛΛΗΛΟΙ: Τι τους δίνει η Τράπεζα Κύπρου για να αποχωρήσουν – Εφάπαξ έως 150.000 ευρώ

00:34 3/7/2013 - Πηγή: BankWars

Εφάπαξ ποσό ως αποζημίωση που δεν θα ξεπερνά τις 150.000 ευρώ με την προυπόθεση ότι τουλάχιστον του 50% του ποσού θα κατατεθεί για τις δανειακές υποχρεώσεις του κάθε εργαζόμενου προβλέπει το σχέδιο εθελούσιας εξόδου υπαλλήλων της Τράπεζας Κύπρου.
Το προσωπικό θα μπορεί από τις 8 μέχρι και τις 26 Ιουλίου να αιτηθεί για το πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου ενώ η τελευταία ημερομηνία αποχώρησης καθορίζεται η 31η Ιουλίου.

Το πρόγραμμα προβλέπει

την καταβολή ενός εφάπαξ ποσού. Συγκεκριμένα προβλέπεται για κάθε 2 χρόνια υπηρεσίας, 1 μηνιαίος μισθός (μισθός Ιουνίου 2013, βασικός + ΑΤΑ) και επιπλέον 5 μηνιαίοι μισθοί (μισθός Ιουνίου 2013, βασικός + ΑΤΑ) με μέγιστο ποσό αποζημίωσης το 60% των υπολειπόμενων μισθών μέχρι την κανονική συνταξιοδότηση.

Όσον αφορά στις παροχές που δικαιούνται τα άτομα που αποχωρούν, θα παρέχεται ιατροφαρμακευτική κάλυψη και ασφαλιστική κάλυψη σε περίπτωση θανάτου μέχρι το τέλος του 2014.

Σε καμία περίπτωση δε θα πληρωθεί ετήσια άδεια που να ξεπερνά μισθό (βασικός + ΑΤΑ) ενός μηνός.

Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχει όλο το μόνιμο προσωπικό της Τράπεζας Κύπρου και όλων των θυγατρικών εταιριών συμπεριλαμβανομένων και των υπαλλήλων της πρώην Λαϊκής Τράπεζας που μεταφέρθηκαν στην Τράπεζα Κύπρου.

Η Ένωση Τραπεζικών Υπαλλήλων Κύπρου (ΕΤΥΚ) χαρακτηρίζει ανεπαρκές το σχέδιο και αύριο θα συνέλθει το Διοικητικό της Συμβούλιο για να μελετήσει τις εξελίξεις.

Keywords
Αναζητήσεις
trapezoypallhloi
Τυχαία Θέματα