ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΟΣ ΣΑΜΑΡΑ: “Παριστάνεις το λιοντάρι στους εργαζόμενους αλλά την πάπια στους δανειστές”

15:04 2/2/2013 - Πηγή: BankWars


Με αφορμή την παραδοχή του ΔΝΤ ότι έγιναν λάθη σην εφαρμογή του Μνημονίου, ο Α. Τσίπρας εξαπέλυσε επίθεση σήμερα στην κυβέρνηση από το βήμα της Κ.Ε του κόμματος, επειδή δεν θέτει θέμα αλλαγής πολιτικής. Ο κ. Τσίπρας σημείωσε ότι «φτάσαμε στο να παραδέχονται οι δανειστές το λάθος και η κυβέρνηση να επιμένει στο

λάθος» και διερωτήθηκε: «τι άλλο περιμένει η κυβέρνηση για να θέσει θέμα στους εταίρους; Για ποιο λόγο θα πρέπει να συνεχίζουμε την εφαρμογή του λάθους; Επειδή ο κος Σαμαράς είπε «ουδείς αναμάρτητος»; Επειδή δεν θέλει να χαλάσει τη προεκλογική εκστρατεία της κ. Μέρκελ; Και καταδικάζει έναν ολόκληρο λαό, μια ολόκληρη χώρα σε μαρασμό και σε εξευτελισμό, επειδή έχει ο ίδιος αναλάβει την ευθύνη και την ιδιοκτησία του προγράμματος;

Επανέλαβε την πρότασή του για την πραγματοποίηση ευρωπαϊκής διάσκεψης για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του χρέους που αντιμετωπίζουν και οι άλλες χώρες του ευρωπαϊκού νότου.

Προσωπική επίθεση στον Α.Σαμαρά

Οξεία επίθεση στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά: Παριστάνεις το λιοντάρι στους εργαζόμενους αλλά την πάπια στους δανειστές μας.
«Αποτελεί όνειδος και εθνική ντροπή να θέτουν θέμα αστοχίας και κουρέματος ακόμα και οι κυνικοί και αδίστακτοι τεχνοκράτες του ΔΝΤ και να μην το θέτει η ελληνική κυβέρνηση. Αποτελεί προσωπική ντροπή για τον πρωθυπουργό κ. Σαμαρά που την περασμένη εβδομάδα ήταν λαλίστατος στους εργαζομένους του μετρό που ζητούσαν αξιοπρέπεια αλλά τώρα δεν του βγαίνει μιλιά»

Για τους φόρους στα ακίνητα

«Εξοντώνει τη μικρή και μεσαία ακίνητη περιουσία γιατί δεν θέλει να φορολογήσει με δίκαιο τρόπο τη μεγάλη περιουσία. Τσακίζουν συνειδητά τη μεσαία τάξη, δεν φορολογούν, μεθοδεύουν κατασχέσει έχει , δεσμεύουν» σημείωσε ο κ. Τσίπρας προσθέτοντας ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία θα πληρώσουν για πρώτη φορά οι έχοντες γιατί εμείς «δεν είμαστε μπήχτες αδύναμου και δωρητές φόρου για τους ισχυρούς».

Για τον ΟΠΑΠ

Επέκρινε την πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων και ειδικά για τον ΟΠΑΠ είπε πως μήπως είναι δωρεά του δημοσίου στη διαπλοκή.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΔ: Πανικοβλήθηκε από τις δημοσκοπήσεις

“Ο κ. Τσίπρας, μεταμορφώθηκε και πάλι στο γνωστό αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ εσωτερικού για να εξευμενίσει τις συνιστώσες του και να ανταγωνιστεί το ΚΚΕ».
Ούτε η πιο ακραία συνιστώσα του δεν θα περίμενε τη δημόσια παραδοχή του κ. Τσίπρα, ότι ζήτησε από το ΔΝΤ την άμεση διακοπή του προγράμματος χρηματοδότησης της χώρας μας» σημειώνει η ΝΔ, τονίζοντας ότι οι ύβρεις του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ «αντανακλούν τον πανικό του από τη βουτιά του ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα