Τζώρτζ Σόρος: Παντρεύτηκε την “πιτσιρίκα” με κουμπάρο τον Στέλιο Ζαβό

Με κουμπάρο τον Ελληνα επιχειρηματία Στέλιο Ζαβό, ο μεγιστάνας των επενδύσεων και γνωστός κερδοσκόπος παντρεύτηκε χθες στη Νέα Υόρκη την κατά 42 χρόνια νεότερή του φαρμακοποιό Ταμίκο Μπόλτον έπειτα από 5 χρόνια σχέσης που πήρε μεγάλη δημοσιότητα λόγω ενός παράλληλου ερωτικού σκανδάλου του αειθαλούς Τζορτζ Σόρος.

Υστερα από δύο γάμους με ισάριθμα διαζύγια, μια σχέση με την πρώην Μις Ρωσία Αννα

Μάλοβα, έναν έρωτα με τη βιολονίστρια Τζένιφερ Τσαν, ένα -ανεπιβεβαίωτο- φλερτ με τη βασίλισσα της Ιορδανίας Νουρ και μια Βραζιλιάνα ερωμένη που ακόμα τον ταλαιπωρεί δικαστικά, ο Τζορτζ Σόρος, παρά τα 83 του χρόνια, φαίνεται να διάγει μια δεύτερη νιότη, όπως τουλάχιστον λένε άνθρωποι που τον γνωρίζουν.

Στον τρίτο γάμο του στενού συνεργάτη και φίλου του ο Στέλιος Ζαβός είναι και κουμπάρος, ενώ ο Σόρος έχει επίσης παντρέψει τον Ελληνα επενδυτή με τη Σοφία Δοξιάδη, κόρη του Απόστολου και της Μαρίας Δοξιάδη (του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρεταννία»), αλλά και βαφτίσει την κόρη του ζεύγους, τη Χριστιάνα-Ισαβέλλα Ζαβού.
Το όνομα του Ελληνα επενδυτή έγινε ευρέως γνωστό στη χώρα μας κατά την περιβόητη συνάντηση του τότε πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με τον Τζορτζ Σόρος το 2010. Η γνωριμία του με τον μεγαλοεπενδυτή, που στη συνέχεια κατέληξε σε αμοιβαία κουμπαριά, έγινε, όπως λένε άνθρωποι που τον γνωρίζουν, στην Αντίπαρο.

ΣΤΗ ΦΩΤΟ ο Στέλιος Ζαβός με τον Ν.Ρουμπινί.

Keywords
Τυχαία Θέματα