Βαρβιτσιώτης: Πρέπει να εμπιστευτούμε ξανά τους Έλληνες ναυτικούς κι εφοπλιστές

Σε ιδιαίτερα συγκινησιακό κλίμα, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου, η τελετή παράδοσης- παραλαβής.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο απερχόμενος υπουργός Κωστής Μουσουρούλης, δεν έκρυψε τη συγκίνησή του, ενώ σε κατ΄ ιδίαν συνάντηση που είχε με τους ναυτιλιακούς συντάκτες, αναφέρθηκε στο έργο του κατά τους 12 μήνες της θητείας του.

«Το ελληνικό ναυτικό δαιμόνιο είναι αυτό που έχει βγάλει τη χώρα πολλές φορές από πολλές δυσκολίες και θα πρέπει να εμπιστευτούμε ξανά τους Έλληνες ναυτικούς και επιχειρηματίες της θάλασσας»,

δήλωσε στην ομιλία του, ο νέος υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και απευθυνόμενος προς τον απερχόμενο υπουργό Κωστή Μουσουρούλη, του ευχήθηκε καλές θάλασσες, να έχει επιτυχία στο κοινοβουλευτικό του έργο και να αναπτυχθεί ακόμα η ιδιαίτερη πατρίδα του η Χίος.

Σε αυτό το σημείο ο κ. Βαρβιτσιώτης, αναφέρθηκε στην παραίνεση του πρωθυπουργού προς το νέο υπουργικό συμβούλιο, ότι όλοι οι υπουργοί οφείλουν να είναι δωρικοί, να λένε λίγα και να είναι αποτελεσματικοί στη δουλειά τους.

Γι αυτό από σήμερα, πρόσθεσε ο νέος υπουργός, θα ξεκινήσουμε αυτή την προσπάθεια. Ζήτησε επίσης την αρωγή όλων, αναγνωρίζοντας ότι αυτό δεν είναι εύκολο.

Εξάλλου, ο κ. Βαρβιτσιώτης τόνισε, ότι νοιώθει ιδιαίτερη τιμή και συγκίνηση για την εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού προς το πρόσωπό του, σε μια δύσκολη συγκυρία όπου η νέα κυβέρνηση έχει επωμιστεί το βάρος της δύσκολης μετάβασης της χώρας στη σταθερότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα