ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ – ΚΟΥΒΕΛΗΣ: Τι συζήτησαν σε μυστική συνάντηση

Μυστική συνάντηση είχαν χθες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευ.Βενιζέλος και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φ. Κουβέλης, για πρώτη φορά από τη συγκρότηση της τρικομματικής κυβέρνησης.

Όπως αναφέρουν Τα Νέα, στο ραντεβού Βενιζέλου και Κουβέλη συζητήθηκαν

όλα τα «ανοιχτά θέματα», ο καλύτερος συντονισμός τους εντός της κυβέρνησης, ο κυβερνητικός ανασχηματισμός, η Κεντροαριστερά και οι σχέσεις των δύο κομμάτων.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η θέση που διατυπώθηκε για το χαράτσι στους λογαριασμούς της ΔΕΗ καθώς ο κ. Κουβέλης κατέστησε σαφές ότι η ΔΗΜΑΡ δεν πρόκειται να ψηφίσει την παράτασή του και το 2013, ενώ ήδη και ο κ. Βενιζέλος μετά την τελευταία συνάντηση των πολιτικών αρχηγών δήλωσε ότι τάσσεται υπέρ του ενιαίου τέλους ακινήτων.

Σε ό,τι αφορά τον ανασχηματισμό ο κ. Βενιζέλος επανέλαβε στον συνομιλητή του ότι το ΠΑΣΟΚ όταν πραγματοποιηθεί θα συμμετάσχει στην κυβέρνηση με πολιτικά στελέχη.

Για την υπόθεση της Κεντροαριστεράς φάνηκε ότι δεν έχουν ωριμάσει οι συνθήκες. Ωστόσο στελέχη και των δύο κομμάτων εκτιμούν πως υπάρχει χρόνος για να ανοίξει ουσιαστικά ο διάλογος μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ.

Keywords
Τυχαία Θέματα