ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ-ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΣΔΟΕ, ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Σήμερα βρισκόμαστε σε μια ιδιαίτερη κατάσταση. Έχουμε πόλεμο. Πρέπει να πολεμήσουμε. Καμία σκοπιμότητα και καμία κουβέντα αν….οι στρατηγοί είναι κατάλληλοι ή αν ο πόλεμος θα μπορούσε να αποφευχθεί. Όλοι μαζί να παλέψουμε για την ανάπτυξη.

Το τελευταίο διάστημα ότι καλύτερο μπορούσε να γίνει έγινε. Λύσεις άλλες δεν υπάρχουν. Θα ήταν καταστροφή γιγαντιαίων διαστάσεων η επιστέφει στη δραχμή. Η ανεργία θα έφτανε το 50-55%!

Οι παραπάνω επισημάνεις ανήκουν στον πρόεδρο της MIG

Ανδρέα Βγενόπουλο, ο οποίος παρουσίασε τις δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του ομίλου. Ιδιαίτερα σημαντική η επισήμανση του κ. Βγενόπουλου για το φορό που πληρώνουν ή δεν πληρώνουν οι πλούσιοι: «Αυτό είναι δουλειά του ΣΔΟΕ να το απαντήσει. Νομίζω ότι πρέπει να ξεφύγουμε από τα προσωπικά δεδομένα και να δημοσιοποιούνται οι φορολογικές δηλώσεις. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι και αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό στην ελληνική κοινωνία».

Απατώντας σε άλλη ερώτηση, τόνισε ότι η MIG είναι ένας ελληνικός όμιλος και δεν έχει κανένα ηθικό δικαίωμα ούτε καν να σκέφτεται την αλλαγή φορολογικής έδρας του.

Ο κ. Βγενόπουλος έκρινε πολύ σωστή την πρωτοβουλία του πρωθυπουργού να συναντήσει τους εκπροσώπους των πολυεθνικών, ώστε να παράξουν στην Ελλάδα προϊόντα που διακινούν στους Έλληνες καταναλωτές.

Keywords
Τυχαία Θέματα