Βγήκε από την καταστολή ο Μ. Μαυρομμάτης – Σε βαριά κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται η σύζυγός του

16:45 4/3/2024 - Πηγή: BankWars

Θετικά είναι τα μηνύματα για την κατάσταση της υγείας του Μανώλη Μαυρομμάτη, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο πρώην ευρωβουλευτής βγήκε από την καταστολή, ωστόσο παραμένει στη ΜΕΘ με τραχειοστομία. Μάλιστα, έχει καλή επαφή με το περιβάλλον, αν και λόγω της τραχειοστομίας δεν μπορεί να μιλήσει.

Η σύζυγός του Ρένα Βενιέρη εξακολουθεί να βρίσκεται σε βαριά κατάσταση.

Σημειώνεται ότι το ζευγάρι νοσηλεύεται από την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» με εγκαύματα, μετά το ατύχημα που είχαν στο σπίτι τους.

Όλα άρχισαν το πρωί της Κυριακής

18 Φεβρουαρίου, όταν εκδηλώθηκε φωτιά στο διαμέρισμά τους στο Κολωνάκι. Η φωτιά φαίνεται ότι ξεκίνησε από την ηλεκτρική κουζίνα. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, όταν εκδηλώθηκε η πυρκαγιά, ο γνωστός αθλητικογράφος και η σύζυγός του κοιμόντουσαν στο διαμέρισμά τους.

Για την κατάσβεση της φωτιάς έσπευσαν αμέσως 3 οχήματα και 12 πυροσβέστες, ενώ σε μόλις λίγα λεπτά έφτασε και το ασθενοφόρο που τους μετέφερε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» που εφημέρευε.

Αμέσως μεταφέρθηκαν στη Μονάδα Εγκαυμάτων της Κλινικής Πλαστικής Χειρουργικής. Οι γιατροί έκριναν πως η σύζυγός του έπρεπε να διασωληνωθεί και μπήκε σε μηχανική υποστήριξη λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής της.

Keywords
Αναζητήσεις
vgike-apo-tin-katastoli-o-m-mavrommatis--se-varia-katastasi-exakolouthei-na-nosilevetai-i-syzygos-tou.htm
Τυχαία Θέματα