ΥΓΕΙΑ: Έκλεισε η συμφωνία για πώληση του “Ευαγγελισμός” στην Κύπρο έναντι 1 ευρώ

Tην ολοκλήρωση της συμφωνίας για την πώληση του συνόλου των μετοχών της εταιρείας «ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ “ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ” ΛΙΜΙΤΕΔ» που ελέγχει το νοσοκομείο «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» στην Πάφο Κύπρου, ανακοίνωσε το ΥΓΕΙΑ.

Το νοσοκομείο περνά στις εταιρίες «ELEONORA M. ENTERPRISES LIMITED» και «ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΛΙΜΙΤΕΔ», συμφερόντων των συνεργατών ιατρών του Νοσοκομείου κ. Νέστορα Μιχαήλ και Μιχάλη Χρυσοστόμου αντίστοιχα.

Το

τίμημα συμφωνήθηκε στο 1 ευρώ και οι αγοραστές ανέλαβαν δανειακές και λοιπές υποχρεώσεις του Ομίλου του Νοσοκομείου, οι οποίες κατά την 31.3.2013 ανέρχονταν στο ποσό των 3,8 εκ. περίπου.

Η συναλλαγή προβλέπεται ότι θα βελτιώσει περαιτέρω τη ρευστότητα και την χρηματοοικονομική θέση της εταιρείας λόγω του τερματισμού χρηματοδότησης της λειτουργικής δραστηριότητας του νοσοκομείου «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» και της μείωσης των δανειακών υποχρεώσεων που περιλαμβάνονται στον ενοποιημένο ισολογισμό του Ομίλου Υγεία, επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της εισηγμένης.

Keywords
Τυχαία Θέματα