Υπόθεση Πιστόριους: Νέες αποκαλύψεις για το θάνατο του μοντέλου…

Νέες αποκαλυπτικές λεπτομέρειες, για την υπόθεση Πιστόριους, φέρνει στο φως με δημοσίευμά της η μεγαλύτερη σε πωλήσεις εφημερίδα της Νότιας Αφρικής «Bleed».

Με τίτλο «Πίσω από τους νεκρούς», η νοτιοαφρικανική εφημερίδα παρουσιάζει δύο νέα στοιχεία, που μέχρι στιγμής δεν είχαν γίνει γνωστά, και αφορούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έπεσαν οι τέσσερις πυροβολισμοί. Αρχικά, όπως αναφέρουν στο ρεπορτάζ τους, οι δημοσιογράφοι Fanie van Rooyen και Hilda Fourie, ο Όσκαρ Πιστόριους είχε κλειδωμένη για δύο ώρες μέσα στο μπάνιο την σύντροφό του Ρεέβα Στέενκαμπ η οποία λίγο αργότερα πυροβολήθηκε μέσα στο μπάνιο καθώς η πόρτα φέρει τέσσερις τρύπες από πυροβολισμούς.

Το δεύτερο στοιχείο που αποκαλύπτουν οι δημοσιογράφοι είναι ότι η αστυνομία όπως και ιδιωτική φύλαξη του κτήματος Silver Woods, εκλήθησαν από τους γείτονες δύο ώρες πριν τους πυροβολισμούς – καθώς ακούγονταν φωνές από το σπίτι του Πιστόριους. Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η εφημερίδα «Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που θέλουν να κρατήσουν την ανωνυμία τους, από το σπίτι του Πιστόριους ακούγονταν ουρλιαχτά και αποφάσισα να καλέσω την αστυνομία καθώς δεν ήταν η πρώτη φορά που γινόταν κάτι τέτοιο».

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Παρασκευής ο εισαγγελέας απήγγειλε κατηγορίες για φόνο στον Οσκαρ Πιστόριους, ο οποίος οδηγήθηκε στο δικαστήριο της Πρετόριας.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις BankWars