Ζωή Κωνσταντοπούλου: Παντρεύτηκε τον “καπετάνιο” της – Τον έστησε μιάμιση ώρα!

Παραδοσιακά παντρεύτηκε στην εκκλησία των Αγίων Αναργύρων στα Λουτρά Αιδηψού, η βουλευτίνα Ζωή Κωνσταντοπούλου με τον Απόστολο Μαντή. Η νύφη έστησε το γαμπρό για μιάμιση ώρα. Παρών στον γάμο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας με τη σύντροφό του

Περιστέρα. Οι καλεσμένοι φρόντισαν να ευχηθούν στο ζευγάρι να ζήσει με τον πατροπαράδοτο τρόπο πετώντας ρύζι και ροδοπέταλα κατά τη διάρκεια του χορού του Ησαΐα.

ΦΩΤΟ: Ο ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ παραδίδει τη νύφη στον γαμπρό.

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ

ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΜΕΤΑΔΙΔΑΜΕ…

Παντρεύεται σήμερα η Ζωή Κωνσταντοπούλου στις 7 το απόγευμα, στον ιερό ναό Αγίων Αναργύρων στα Λουτρά Αιδηψού τον Απόστολο Μαντή.

Μετά το γάμο, θα ακολουθήσει δεξίωση στο παραλιακό κλαμπ Ριβιέρα. Κουμπάροι θα είναι οι φίλοι του ζευγαριού Μελίζα Μέγα και Χρήστος Κουλουμέντας. Ανάμεσα στους καλεσμένους θα είναι τόσο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας αλλά και κορυφαία στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Απόστολος Μαντής είχαν κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τη σχέση τους. Ο Απ.Μεντής είναι υποπλοίαρχος του Εμπορικού Ναυτικού, ενώ ο πατέρας του είναι συνταξιούχος καπετάνιος στα πλοία της πορθμειακής γραμμής Αρκίτσα – Αιδηψός και η μητέρα του φτιάχνει εκκλησιαστικές εικόνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα