2 σε 1 ο Πορτοσάλτε: Ξεπλένει Άδωνι και Διαμαντοπούλου με μια εμφάνιση (video)

O Άδωνις Γεωργιάδης και η Άννα Διαμαντοπούλου τις τελευταίες μέρες υπέπεσαν σε μάλλον κάποιες όχι και τόσο ατυχείς δηλώσεις, καθώς όταν κάποιες απόψεις είναι βαθιά χαραγμένες μέσα σε έναν άνθρωπο, κάποια στιγμή θα εκφραστούν έστω και άθελα του.

Ο μεν υπουργός εργασίας μας είπε πως πλέον «Κανένα δεν ενδιαφέρουν τα Τέμπη» και «Ο Έλληνας ακούει για αυτά τα ζητήματα (Τέμπη – υποκλοπές) και αλλάζει πλευρό».

Εννοείται πως μόλις οι αντιδράσεις από

τους συγγενείς των 57 θυμάτων άρχισαν να πέφτουν βροχή, μάθαμε πως δεν είπε ακριβώς αυτό, τα λόγια του παραποιήθηκαν και τέλος πάντων η γνωστή δικαιολογία κάθε φορά που εκφράζονται ελεύθερα οι υπουργοί Μητσοτάκη.

Αδωνις Γεωργιάδης: Δεν αφορούν κανέναν στην Ελλάδα οι νεκροί στα Τέμπη και οι υποκλοπές… #Ιστορίες_του_41τακατο pic.twitter.com/WHNoAngxzM

— avgerinosX ⚫️ Ιστορίες του 41τακατο (@avgerinosx) November 8, 2023

Η κυρία Διαμαντοπούλου από την άλλη μας είπε ότι «Εύχεται να μην γίνει η Ευρώπη δια της βίας σκουρόχρωμη», θέλοντας μάλλον να δείξει πως τα βήματα προς την σκληρή δεξιά που έχει δημιουργήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης γίνονται αργά και σταθερά, με τα διαπιστευτήρια να αρχίζουν να φαίνονται.

Ασφαλώς υπήρξαν όπως είναι φυσικό νέες αντιδράσεις για τα λεγόμενα μιας θεωρητικά κεντροαριστερής πρώην υπουργού αλλά όπως είπαμε η ένταξη στη Νέα Δημοκρατία πάει καλά, οπότε ξεκίνησε να χρησιμοποιείται η ίδια λογική, ότι τα λόγια παραποιήθηκαν, δεν είπε αυτό και την «κυνηγάνε» οι μηχανισμοί.

«Οι γλάροι ακολουθούν τις τράτες επειδή πιστεύουν ότι θα ρίξουν σαρδέλες στη θάλασσα» ειχε πει ο Ερικ Καντονά
Η κα Διαμαντοπουλου ακολουθεί τον Μητσοτακισμο νομίζοντας ότι θα τις προσφερθεί καρέκλα.

pic.twitter.com/0tVCou5W2v

— Marka2‼️ (@Marka2free) November 7, 2023


Εκεί ακριβώς έσκασε «ως μάνα εξ ουρανού» ο Άρης Πορτοσάλτε για να δώσει απαντήσεις για όλους και για όλα και να προσπαθήσει να εξηγήσει και σε μας τι εννοούσαν τέλος πάντων Γεωργιάδης – Διαμαντοπούλου.

δυο σε ένα

Keywords
Τυχαία Θέματα