O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

Ο γνωστός ράπερ «Εθισμός» μετά τον πολύ πετυχημένο δίσκο του «Made in Athens», κυκλοφόρησε σήμερα (29/03) νέο δίσκο με τίτλο «Millennials» ο οποίος αποτελείται από 14 τραγούδια.

Ο κοινωνικός στίχος του Εθισμού αλλά και ο καυστικός τρόπος με τον οποίο σχολιάζει όλα τα θέματα που απασχολούν, είναι αυτά τα οποία τα τελευταία χρόνια τον έχουν κάνει να ξεχωρίσει και να κερδίζει συνεχώς και περισσότερους θαυμαστές.

Ανάμεσα στα 14 τραγούδια που κυκλοφόρησε σήμερα βρίσκεται και το «Fck Em All», με το οποίο καυτηριάζει πολύ σημαντικά ζητήματα όπως η δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ

και οι υποκλοπές.

Μάλιστα σχετικά με τις υποκλοπές κάνει και μια αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη, λέγοντας χαρακτηριστικά «Πες στον Βαξεβάνη πως μας κρυφακούν», καθώς ο δημοσιογράφος και εκδότης μέσα από το Documento ανέδειξε το σκάνδαλο των υποκλοπών και τις παρακολουθήσεις υπουργών, πολιτικών αντιπάλων της κυβέρνησης και στρατιωτικών.

Ακούστε το τραγούδι εδώ

Ομολογουμένως η γλώσσα του ράπερ είναι σκληρή, ξεπερνά κάποια όρια και ξεφεύγει από τα πλαίσια της καταγγελίας, ωστόσο περιγράφει πολύ γλαφυρά διάφορα σημεία της δυστοπίας που ζούμε.

*Ολόκληρος ο δίσκος έχει ανέβει μέχρι στιγμής αποκλειστικά στο Spotify

Keywords
Τυχαία Θέματα